Mis ...?
Re: Mis ...?
No lihtsalt läks kirja mingi titt, keda tegelikult olemaski polnud. Juhtub hullematki.
Katrin H.
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
See titt oli eelmises revisionis ka ikkagi olemas. Mismõttes polnud olemas?! Mina loen välja praegu sealt "hat sich existirt" mitte "nicht existirt".Katsa kirjutas:No lihtsalt läks kirja mingi titt, keda tegelikult olemaski polnud. Juhtub hullematki.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
madis.michelson
Tundub, et seal on - nie ......
-
Assar
- Kontakt:
igal juhul on mingi ülapikendusega asi seal lõpus - ei usu, et on "nie"madis.michelson kirjutas:Tundub, et seal on - nie ......
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Ikka nie on seal! hat sich existiert - sihukest väljendit ei ole olemas, see ei ole üldse mitte loogiline. Eksisteerimine ei ole enesekohane tegevus. Ausõna, saksa keeles ei lähe see kohe üldse mitte.
Katrin H.
-
Assar
- Kontakt:
Sellepärast ma küsisingi, kuidas sellest aru peaks saama. Ju tuleb siis leppida, et see on nicht seal vahelKatsa kirjutas:Ikka nie on seal! hat sich existiert - sihukest väljendit ei ole olemas, see ei ole üldse mitte loogiline. Eksisteerimine ei ole enesekohane tegevus. Ausõna, saksa keeles ei lähe see kohe üldse mitte.
Aga iseenesest see titt, mis temaga siis ikkagi oli, kas selles peres polnud sellist või polnud teda üldse olemas või ...
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
Arvo.Jägel
Minu arust ka nie ja mina saaks aru niimoodi, et eelmises revisjonis pandi kogemata (kuulu järgi vmt) kirja, aga tegelikult seda last ei olnudki kunagi olemas olnud. Või on sünnikirje olemas?
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga 
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!