Vajan abi natuke

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
malle
Status: Eemal

Vajan abi natuke

Postitus Postitas malle »

Kas keegi oskab õelda, mida tähendab Meta Sellari taga- abielus 244 Saaga TLA.1359.2.78:169 Otsisin küll vastavad leheküljed välja, siiski ei õnnestunud leida tema abielu. Olen väga tänulik, kui keegi aitaks!
Assar
Kontakt:

Re: Vajan abi natuke

Postitus Postitas Assar »

malle kirjutas:Kas keegi oskab õelda, mida tähendab Meta Sellari taga- abielus 244 Saaga TLA.1359.2.78:169 Otsisin küll vastavad leheküljed välja, siiski ei õnnestunud leida tema abielu. Olen väga tänulik, kui keegi aitaks!
See viitaks nagu leheküljele 244. Vaatasin nii III pihtkonna personaalraamatuid kui abielu raamatuid aga kummaski polnud selline arv lehekülgi. Kust teie leidsite need leheküljed?

Muidugi on võimalik, et ka viies personaalraamat on olemas (kust lehekülje numbrid lähevad edasi kust pooleli jäi), aga see pole veel Saagasse jõudnud või/ ja on Tallinna perekonnaseisuameti teenistuses
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
malle

Postitus Postitas malle »

Mõtlesin juba, et olen pimedaks jäänud. Mina saan ka aru lk. 244 lll pihtkond on abielu. Kummaline, vaatasin ise ka vastavad leheküljed üle, siiski ei midagi. Vaatasin ka muud pihtkonnad üle, ei midagi.
Assar
Kontakt:

Postitus Postitas Assar »

malle kirjutas:Mõtlesin juba, et olen pimedaks jäänud. Mina saan ka aru lk. 244 lll pihtkond on abielu. Kummaline, vaatasin ise ka vastavad leheküljed üle, siiski ei midagi. Vaatasin ka muud pihtkonnad üle, ei midagi.
Aga aastad on ka üsna hilised juba. Selline materjal võib olla vabalt perekonnaseisuametis. Võite ju nende poole pöörduda. Selle lehekülje võite neile saata mailiga või postiga näha - eks näe, mis nad arvavad.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”