Vajan abi natuke
Vajan abi natuke
Kas keegi oskab õelda, mida tähendab Meta Sellari taga- abielus 244 Saaga TLA.1359.2.78:169 Otsisin küll vastavad leheküljed välja, siiski ei õnnestunud leida tema abielu. Olen väga tänulik, kui keegi aitaks!
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Vajan abi natuke
See viitaks nagu leheküljele 244. Vaatasin nii III pihtkonna personaalraamatuid kui abielu raamatuid aga kummaski polnud selline arv lehekülgi. Kust teie leidsite need leheküljed?malle kirjutas:Kas keegi oskab õelda, mida tähendab Meta Sellari taga- abielus 244 Saaga TLA.1359.2.78:169 Otsisin küll vastavad leheküljed välja, siiski ei õnnestunud leida tema abielu. Olen väga tänulik, kui keegi aitaks!
Muidugi on võimalik, et ka viies personaalraamat on olemas (kust lehekülje numbrid lähevad edasi kust pooleli jäi), aga see pole veel Saagasse jõudnud või/ ja on Tallinna perekonnaseisuameti teenistuses
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Mõtlesin juba, et olen pimedaks jäänud. Mina saan ka aru lk. 244 lll pihtkond on abielu. Kummaline, vaatasin ise ka vastavad leheküljed üle, siiski ei midagi. Vaatasin ka muud pihtkonnad üle, ei midagi.
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Aga aastad on ka üsna hilised juba. Selline materjal võib olla vabalt perekonnaseisuametis. Võite ju nende poole pöörduda. Selle lehekülje võite neile saata mailiga või postiga näha - eks näe, mis nad arvavad.malle kirjutas:Mõtlesin juba, et olen pimedaks jäänud. Mina saan ka aru lk. 244 lll pihtkond on abielu. Kummaline, vaatasin ise ka vastavad leheküljed üle, siiski ei midagi. Vaatasin ka muud pihtkonnad üle, ei midagi.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716