Andmete ülekndmine ühest programmist teise.
Andmete ülekndmine ühest programmist teise.
Kasutan programmi Brohter's Keeper 6. Tahaks võrelda seda Ahnenblatti programmiga. Kuidas saaks andmeid üle kanda ühest programmist teise.
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
- Status: Eemal
Huvitav, mina pole märganud seni, et Ahnenblatis miskit kaduma oleks läinud.
Ma salvestan iga teatud aja tagant andmeid lisades, kui meelde tuleb, üle oma andmed (andmed mul ahn formaati salvestatud) ning programm on mul pandud avama viimati kasutatud faili.
Uuritavad perek.nimed
Viru: Balder, Kulp, Terts, Rumberg, Tänavots, Paulmann, Neugast, Paal
Saare: Juhanson, Sai, Saar, Sepp, Tuurmaa, Tuisk, Olop
Pärnu-, Võru- ja Põlva: Palu, Kütt, Mikson, Kaha, Arnim, Kriiver, Vardja
Harju- ja Viljandi: Muru, Loopere
Viru: Balder, Kulp, Terts, Rumberg, Tänavots, Paulmann, Neugast, Paal
Saare: Juhanson, Sai, Saar, Sepp, Tuurmaa, Tuisk, Olop
Pärnu-, Võru- ja Põlva: Palu, Kütt, Mikson, Kaha, Arnim, Kriiver, Vardja
Harju- ja Viljandi: Muru, Loopere
-
Lembit Idvand
Kas teistel kah sellist muret?
Mõte tuli oma sugupuu Brothers-Keeper-st viia Family Tree-sse muidu kõik nagu ok aga keeras Kuud ja päevad ümber... sellega seoses viskas terve rea erroreid. proovisin neid käänata ei õnnestu nagu...
On mõnel veel kogemusi? tundub et parem siiski Brothers-Keeper kuigi mõni asi Family puhul isegi nagu esmapilgul rohkem meeldis
Tere Lembit. Paistab, et Brohter's Kreeper-is Peavad kõik daatumid olema kindlas järjekorras, kuupäev, kuu, aasta. Mul oli mõni pandud mõnele isikule aastarv esimeseks ja Ahnenblatti ülekandes näitas viga. Ise ma teisi programme rohkem kasutanu ei ole, kuid Broter's Kreeper meeldib mulle rohkem.
Uno.
Uno.
-
Lembit Idvand
Broter's vs. Family
Broter's Kreeper muidu väga hea ainult... Family Tree-s võimalus salvestada aruandeid näit Word või PTF failina ja siis meili lisana saata ka sellele kellel sugupuu programmi arvutis pole. mina Broter's Kreeper-s sellist võimalust pole leidnud!?? ja kuidas teie Broter's progres vabaabielu märgite?või sellise juhuse et inimene surnud aga surma aega ei tea? jätta tühjaks, kirjutada miskit?
-
maidu.leever
- Kontakt:
BK-s on võimalus RTF failide salvestamiseks täiesti olemas.
Näiteks avalehelt Menüüst Järgalne>Registri raamat, leiad esivanema, määrad parameetrid jms, ning menüüst Fail>Koosta RTF fail
Vabaabielu puhuks on väli "Ei ole abielus" (kui isikule on abikaasa lisatud)
Abielude puhul on võimalik valida: "Abiellunud", "Kiriklik abielu" ja "Ilmalik abielu"
Kui on teada ligikaudne surmaaeg, siis võib kirjutada kuupäeva väljale näiteks: enne 2009, umb 2009
Näiteks avalehelt Menüüst Järgalne>Registri raamat, leiad esivanema, määrad parameetrid jms, ning menüüst Fail>Koosta RTF fail
Vabaabielu puhuks on väli "Ei ole abielus" (kui isikule on abikaasa lisatud)
Abielude puhul on võimalik valida: "Abiellunud", "Kiriklik abielu" ja "Ilmalik abielu"
Kui on teada ligikaudne surmaaeg, siis võib kirjutada kuupäeva väljale näiteks: enne 2009, umb 2009
-
Lembit Idvand
ot aga edasi?
olen vist rumal,
aga kui selle valmis teen, ikkagi võimalus ainult printida, mitte näiteks manusena meilile lisada? või eksin?
-
Lembit Idvand