Andmete ülekndmine ühest programmist teise.

Arvutiabi
Vasta
unokiri
Status: Eemal

Andmete ülekndmine ühest programmist teise.

Postitus Postitas unokiri »

Kasutan programmi Brohter's Keeper 6. Tahaks võrelda seda Ahnenblatti programmiga. Kuidas saaks andmeid üle kanda ühest programmist teise.
Mardo Margumets
Kontakt:

Postitus Postitas Mardo Margumets »

Brohter's Keeper-sis vali Fail->Gedcom->Export ning salvesta sealt see fail kuhugi.

Ahnenblattis Fail->Ava->GEDCOM-formaat ning sealt valid siis selle enne salvestatud faili.

Pärast võid andmed kriitilise pilguga üle vaadata. Midagi võib tõenäoliselt ka kaotsi minna.
unokiri

Kandsin oma andmed Ahnenblatti üle ja alles katsetan. Tekkis probleem, tegin parandusi, kuid uuesti avamisel parandused olid kadunud. Kuidas peab need parandused salvestama.
Uno Kirikal
janelys

Postitus Postitas janelys »

Huvitav, mina pole märganud seni, et Ahnenblatis miskit kaduma oleks läinud. :oops: Ma salvestan iga teatud aja tagant andmeid lisades, kui meelde tuleb, üle oma andmed (andmed mul ahn formaati salvestatud) ning programm on mul pandud avama viimati kasutatud faili.
Uuritavad perek.nimed
Viru: Balder, Kulp, Terts, Rumberg, Tänavots, Paulmann, Neugast, Paal
Saare: Juhanson, Sai, Saar, Sepp, Tuurmaa, Tuisk, Olop
Pärnu-, Võru- ja Põlva: Palu, Kütt, Mikson, Kaha, Arnim, Kriiver, Vardja
Harju- ja Viljandi: Muru, Loopere
Lembit Idvand

Kas teistel kah sellist muret?

Postitus Postitas Lembit Idvand »

Mõte tuli oma sugupuu Brothers-Keeper-st viia Family Tree-sse muidu kõik nagu ok aga keeras Kuud ja päevad ümber... sellega seoses viskas terve rea erroreid. proovisin neid käänata ei õnnestu nagu... :? On mõnel veel kogemusi? tundub et parem siiski Brothers-Keeper kuigi mõni asi Family puhul isegi nagu esmapilgul rohkem meeldis
unokiri

Tere Lembit. Paistab, et Brohter's Kreeper-is Peavad kõik daatumid olema kindlas järjekorras, kuupäev, kuu, aasta. Mul oli mõni pandud mõnele isikule aastarv esimeseks ja Ahnenblatti ülekandes näitas viga. Ise ma teisi programme rohkem kasutanu ei ole, kuid Broter's Kreeper meeldib mulle rohkem.
Uno.
Lembit Idvand

Broter's vs. Family

Broter's Kreeper muidu väga hea ainult... Family Tree-s võimalus salvestada aruandeid näit Word või PTF failina ja siis meili lisana saata ka sellele kellel sugupuu programmi arvutis pole. mina Broter's Kreeper-s sellist võimalust pole leidnud!?? ja kuidas teie Broter's progres vabaabielu märgite?või sellise juhuse et inimene surnud aga surma aega ei tea? jätta tühjaks, kirjutada miskit?
maidu.leever
Kontakt:

Postitus Postitas maidu.leever »

BK-s on võimalus RTF failide salvestamiseks täiesti olemas.
Näiteks avalehelt Menüüst Järgalne>Registri raamat, leiad esivanema, määrad parameetrid jms, ning menüüst Fail>Koosta RTF fail :wink:

Vabaabielu puhuks on väli "Ei ole abielus" (kui isikule on abikaasa lisatud)
Abielude puhul on võimalik valida: "Abiellunud", "Kiriklik abielu" ja "Ilmalik abielu"

Kui on teada ligikaudne surmaaeg, siis võib kirjutada kuupäeva väljale näiteks: enne 2009, umb 2009
Lembit Idvand

ot aga edasi?

olen vist rumal, :oops: aga kui selle valmis teen, ikkagi võimalus ainult printida, mitte näiteks manusena meilile lisada? või eksin?
Lembit Idvand

ot tegelt olingi rumal juba nägin :oops: :lol:
Vasta

Mine “Arvutiprogrammid”