Holmi maakond

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
virco
Status: Eemal

Holmi maakond

Postitus Postitas virco »

Tere!

Kuidas leida andmeid Venemaa eestlaste kohta, kes elasid 1877-1943 Holmi (Holmski) maakonnas, praeguses Novgorodi oblastis. Olid luterlased.
Kas ja kuidas Vene arhiivid üldse vastavad nt meili teel saadetud päringutele?

terv,
Loopmann

Re: Holmi maakond

Postitus Postitas Loopmann »

Sellest on siin suht palju räägitud aga räägime siis weel.https://www.familysearch.org/s/image/sh ... PRagg%253D" onclick="window.open(this.href);return false;

seal on andmed venemaa kiriku raamatute kohta aastail 1833 - 1885 ning hõimab piirkondi:äkki kuulub nende nende alla?
Alaska
Arkhangel′sk
Bessarabia
Chernigov
Don Cossacks
Ekaterinoslav
Estonia
Iaroslavl′
Kherson
Kiev
Kostroma
Kuban
Novgorod
Olonets
Podol′e
Poltava
Pskov
Smolensk
St. Petersburg
Tavrida
Vologda
Volyn′

Peale 1885 aastat ei ole võimalik kuskilt vaadata.Novgorod on igastahes seal nagu näete.
virco

Postitus Postitas virco »

Tere!

Aitäh vastamast kuid seda lehekülge ma teadsin.
Mind huvitab kõige rohkem periood 1900-1940. Eestis võttis riik kirikult pereasjade arveldamise üle 1926 a.
Kas mind huvitavaid andmeid võib leida nt regionaalarhiividest või Uusima Ajaloo arhiividest Venemaal.
Ning kuidas sealt vastuste saamisega...on keegi kokku puutunud sellise teemaga?
Loopmann

Postitus Postitas Loopmann »

virco kirjutas:Tere!

Aitäh vastamast kuid seda lehekülge ma teadsin.
Mind huvitab kõige rohkem periood 1900-1940. Eestis võttis riik kirikult pereasjade arveldamise üle 1926 a.
Kas mind huvitavaid andmeid võib leida nt regionaalarhiividest või Uusima Ajaloo arhiividest Venemaal.
Ning kuidas sealt vastuste saamisega...on keegi kokku puutunud sellise teemaga?

Tere jälle,mind huvitavad samad aastad(1900-1940)uskuge või mitte.minu esivanemad Loopmannid elasid venemaal
Leningradi oblastis,kempolovo külas aastail 1896 - 1943.aga huvitavad ikkagi 1900 - 1940 aastad.Moskva
keskarhiivis on need kirikuraamatud tegelikult olemas,minu paps helistas selle aasta algul sinna ja öeldi,et on jah
olemas,aga millal ja kas üldse kunagi ülesse panevad see pole teada.(75 aastat ja vanemad viiakse moskva
keskarhiivi)Peterburi arhiivi ma meilisin üks kord aga pole siiamaani vastatud.Venemaa tegelt pole omalt kahjuks
mitte teinud,et soodustada suguvõsa uurimist.Ja seda kah weel,et rohkem kirikuraamatuid mis puudutavad venemaad
pole internetis.Edu uurimisel.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”