Sissekanne kadunud

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
manic
Status: Eemal

Sissekanne kadunud

Postitus Postitas manic »

Ehk oskab keegi anda nõu ühe kadunud surmasissekande otsimisel.
Rakvere koguduse personaalraamatus on see kirjas nii:
Saaga EAA.3057.1.39:184?396,898,360,74,0

Sissekannet ei leidnud Rakvere maa- ja linnakoguduse 1920. aasta meetrikas (igaks juhuks vaatasin ka umbes aasta ette- ja tahapoole).
Võib-olla ma lugesin selle koha ikkagi valesti välja ja sellepärast omapoolset varianti esialgu ei paku, aga selle minu poolt välja loetud Eesti linna koguduste meetrikad vaatasin ka läbi ja tulemusteta. Kuupäeva vist pole võimalik valesti välja lugeda?
Rain
Assar
Kontakt:

Re: Sissekanne kadunud

Postitus Postitas Assar »

manic kirjutas:... aga selle minu poolt välja loetud Eesti linna koguduste meetrikad vaatasin ka läbi ja tulemusteta. Kuupäeva vist pole võimalik valesti välja lugeda?
Aga võib olla, et see teie poolt välja loetud linn polegi Eesti linn. Radurakstisse olete vaadanud?
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
manic

Re: Sissekanne kadunud

Postitus Postitas manic »

Tänud vihje eest Assar!
Läti poole ei tulnud pähe vaadata, kontrollisin nüüd Radurakstist Valka linna üle, kahjuks seal lõpevad meetrikad praegu 1906. aastaga.
Aga kui keegi oskab Valga/Valka linna asemel mõne muu koha välja lugeda või pakkuda põhjuse sissekande puudumisele, siis olen väga tänulik.
Rain
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”