Mis on kirjas? Saan aru et nimi on Proos aga midagi on sinna ette kirjutatud. Ja mis on märkusse kirjutatud Saaremaa (Ösel) kohta?
Saaga EAA.3.1.448:497?1389,769,851,84,0
mis on kirjas
Re: mis on kirjas
Mu meelest: Hanni Proos
ja ... nach Öhsell, seal eesolevast tegusõnast mina aru ei saa, aga Saaremaale ta ilmselt mingil põhjusel on läinud/viidud
ja ... nach Öhsell, seal eesolevast tegusõnast mina aru ei saa, aga Saaremaale ta ilmselt mingil põhjusel on läinud/viidud
Tänud Mari.
Hanni sobib, paistab et siin on kahe kõrvuti asuva küla (Kuriso ja Hänni - Henni) elanikud kokku pandud. Tuleb välja et ei ole minu otsitav Proos (Kuriso Proos). Samas pakub huvi veel üks Mart. Esimene sõna on ilmselt seesama Hanni aga mis järgmine sõna enne Marti?
Saaga EAA.3.1.448:497?1348,666,420,79,0
Kahjuks on see käekiri minu jaoks raskesti loetav.
Hanni sobib, paistab et siin on kahe kõrvuti asuva küla (Kuriso ja Hänni - Henni) elanikud kokku pandud. Tuleb välja et ei ole minu otsitav Proos (Kuriso Proos). Samas pakub huvi veel üks Mart. Esimene sõna on ilmselt seesama Hanni aga mis järgmine sõna enne Marti?
Saaga EAA.3.1.448:497?1348,666,420,79,0
Kahjuks on see käekiri minu jaoks raskesti loetav.
Pakuks: Ennist Suur Mart
H see algustäht küll ei ole.
H see algustäht küll ei ole.
Jah kui tekst teada siis loeks nii välja küll. Tegelikult otsin Henni Wehe Marti aga tundub et selles nimekirjas teda ei ole. 1726 aasta vakuraamatus on aga täiesti olemas.
Tänud veelkord.
Tänud veelkord.