Tere
Mul on mure, et kas Johan ikka on Kurre Siimu poeg. Siin on keegi vana naine Anna. Kas äkki Tohmas, Johann ja Malle pole uue naise Anno kaasatoodud lapsed???
Saaga EAA.1864.2.IV-6:190?1428,696,945,72,0
Kui Johan on Siimu oma poeg, siis Siimu lapselapselapsed abiellusid omavahel.
Ette tänades. Tiiu
Palun abi
-
passer urbanus
- Status: Eemal
Re: Palun abi
see vana naine ei puutu ilmselt asjasse.
ja asi võib olla nii ja naapidi. mul endal oli analoogne juhtum, samuti 1782, kus ei osanud arvata, kelle poeg ikka on. lahenes hilisemate revisjonidega - sääl on kohati ka isanimed lisatud. hetkel ongi lihtsam ilmselt järgnevad revisjonid läbi vaadata - alternatiiv on ka meetrikaid tuustida, aga ega see teab mis lihtne pole, kui üldse midagi on tuustida.
ja ühise vanaisaga tegelaste abiellumine ei ole sugugi ennekuulmatu.
ja asi võib olla nii ja naapidi. mul endal oli analoogne juhtum, samuti 1782, kus ei osanud arvata, kelle poeg ikka on. lahenes hilisemate revisjonidega - sääl on kohati ka isanimed lisatud. hetkel ongi lihtsam ilmselt järgnevad revisjonid läbi vaadata - alternatiiv on ka meetrikaid tuustida, aga ega see teab mis lihtne pole, kui üldse midagi on tuustida.
ja ühise vanaisaga tegelaste abiellumine ei ole sugugi ennekuulmatu.
-
tiiujaan
- Status: Eemal
weib
Suur tänu vastamast, oli suur abi. Ma ei saanud lahti mõttest, et weib on mehenaine. Oh, oskaks ometi saksa keelt, siis oleks kirikuraamatuid sirvida veelgi suurem nauding.
P.S. oma arust tänasin kohe, aga nüüd märkasin, et ma polegi seda teinud.
Tervitades
P.S. oma arust tänasin kohe, aga nüüd märkasin, et ma polegi seda teinud.
Tervitades
Uurin suguvõsasid: Tamberg (Põtsamaa), Mänd (viljandi), Lukas (Viljandi), Laan (Viljandi), Holdt (Lustivere), Merska (Põltsamaa) Viks (Põltsamaa), Jaansalu/Jaakson (Helme)