Hans Aston
Hans Aston
Palun siis abi, kas oleks võimalik kõik kuupäevad tõlkida ja siis kas Hans on seal isa nimega??Ja kes on seal lõpus see Johannes Mart????
Saaga EAA.1214.1.182:7
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Hans Aston
Tere EiramEiram kirjutas:Palun siis abi, kas oleks võimalik kõik kuupäevad tõlkida ja siis kas Hans on seal isa nimega??Ja kes on seal lõpus see Johannes Mart????
Marie oleks ilusam nimi?!
Hans on Tomase poeg, nagu ka päris paljud eelmiselt leheküljelt. sündis 13 IV 1881. cfr (leer): 15 IV 1899 cop (abiellumine): 6 VI 1905.
Laste loendis on aasta arvu järel (Alfred August) kaks murdu justkui korrutatud. Esimene murd on sündimine ja teine ristimine.
Kuupäevadega on selline asi, et murru lugejas on kuupäev ja nimetajas on kuu roomanumbritega väljendatult.
Johannes on kellegi Mardi poeg. Ta peab ka siis ilmselt Aston olema. Ühtegi sobivat Marti ma siit ei leidnud, aga soovitaksin vaadata sünnimeetrikast. Johannes Mardi poeg Aston on sündinud 20 V 1849
Äkki oli abi.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Tänan väga
Marie on tõesti ilus nimi aga minu nimi on marje ja kasutajanimi on siis sellest tuletatud.
uurisin juba pikka aega selle Hans Astoni vanemaid ja vanevanemaid. Nüüd alles on lisatud need dokumendid siia. Eelmisel lehtedel on tõesti Astonid aga minu teada meil nendega sugulust pole.
Nüüd leidsin ka sellise nimekirja aga siin pole lastest juttugi vist... kui keegi viitsiks pilgu peale heita, kui saaks Tomas Aston`i lapsed kätte siis oleks kapilt selgem.....
Saaga TLA.1359.2.12:22
Marie on tõesti ilus nimi aga minu nimi on marje ja kasutajanimi on siis sellest tuletatud.
uurisin juba pikka aega selle Hans Astoni vanemaid ja vanevanemaid. Nüüd alles on lisatud need dokumendid siia. Eelmisel lehtedel on tõesti Astonid aga minu teada meil nendega sugulust pole.
Nüüd leidsin ka sellise nimekirja aga siin pole lastest juttugi vist... kui keegi viitsiks pilgu peale heita, kui saaks Tomas Aston`i lapsed kätte siis oleks kapilt selgem.....
-
Assar
- Kontakt:
On või ole sugulust, aga sa jäta need teised Astonid ka meelde. Võib olla sugulusseos tekib hiljem, aga siis ei mäleta enam hästi kus sa käesolevat lehte nägid.Eiram kirjutas: Eelmisel lehtedel on tõesti Astonid aga minu teada meil nendega sugulust pole.
Sellel lehel on Tomas Tomase poeg Aston (*14.03.1862 Vääna) ja tema pere.
Abikaasa: Maria Juhani tr. Looberg *26.03.1873 Anija. Abiellunud on 12.10.1897 Keilas
Naise abieluväline laps: August Looberg *1895
Ülejäänud on nende ühised lapsed:
1. Amanda Marie
2. Hermine Elisabeth
3. Johannes
4. Elfirede Johanna
Viimased kaks on kaksikud.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Väga armas, et viitsid tegeleda!
Suurimad tänud ja eks ma sobran edasi.
Sobrasin ja nüüd leidsin sündide alt sellise kirje :
Saaga EAA.1214.1.163:6
Kas võib olla tegemist sama Hans Astoniga ja kui on siis sealt lõpust ma küll välja ei loe kes ta vanemad võiksid olla, või loen valesid asju
Suurimad tänud ja eks ma sobran edasi.
Sobrasin ja nüüd leidsin sündide alt sellise kirje :
Saaga EAA.1214.1.163:6
Kas võib olla tegemist sama Hans Astoniga ja kui on siis sealt lõpust ma küll välja ei loe kes ta vanemad võiksid olla, või loen valesid asju
-
Patrick Rang
Peaks olema küll seesama Hans.
Hans on sündinud 13 Apr 1881 kell 10 PM Vääna mõisas. Vanemad Toomas _Astu_ ja Anna. Ristitud 10 May Keila koguduses, vaderid Juhhan Niggul, Juhhan Nurmekan (?) ja Anna Roser.
Mins isiklikult huvitavad Hansu järeltulijad, sest Hansu naine Leena Mühl / Müül on pärit Hiiumaalt. V-olla saame andmeid vahetada?
Terv,
PR
Hans on sündinud 13 Apr 1881 kell 10 PM Vääna mõisas. Vanemad Toomas _Astu_ ja Anna. Ristitud 10 May Keila koguduses, vaderid Juhhan Niggul, Juhhan Nurmekan (?) ja Anna Roser.
Mins isiklikult huvitavad Hansu järeltulijad, sest Hansu naine Leena Mühl / Müül on pärit Hiiumaalt. V-olla saame andmeid vahetada?
Terv,
PR
No nüüd on mul küll ütlemata hea meel... kui see tõsi ka oleksPatrick Rang kirjutas:Peaks olema küll seesama Hans.
Terv,
PR
Aga siis Hans Astoni naine Helene Aston(Mühl) 1875-1953, tema isa Mart Mühl ja ema Kertsi Mühl (Tatter) 1845-1920 siit edasi on veel udune, lapsed on neil siin :
Saaga EAA.1214.1.182:7 Aga äkki abiks ikka. Kas Helenel on õdesid/vendasid veel?
Nii aga Astoni juurde tagasi tulles leidsin sellise lehekülje. Nüüd ma jälle nagu puuga pähe saanud, et kas siit sai siis nagu alguse Aston. Kui kellegil jätkub viitsimist see leht mulle tõlkida
Saaga EAA.1214.1.172:80
Kas need siin võiksid olla need Tomas ja Anna kellel sündis poeg Hans või sündis alles Hans`u isa Tomas
Uskumatu, kui keeruline see asi olla võib 
Kas need siin võiksid olla need Tomas ja Anna kellel sündis poeg Hans või sündis alles Hans`u isa Tomas
-
Patrick Rang
Saaga EAA.1214.1.172:80: ma arvan, et need on jah needsamad Toomas ja Anna. Kuigi Hansu ei ole selles personaalraamatus märgitud, siis kuna isa ja ema klapivad, siis ilmselt on see tema
Saaga EAA.1214.2.7:145?1340,194,825,186,0: ei tea, kuidas need kaks inimest Hansuga seostuvad
Saaga EAA.1214.2.7:146: Saare Gottlieb Rikko talus on sulaseks Vahi Tooma poeg Mart Aston (32a vana). Tal on 28a vana naine Triinu, kes on Jaani Madise tütar. Lapsed Toomas (6½a vana), Leenu (1½a vana) ja Triinu (sünd 06 Jul 1836). Toomas peaks olema kõige ülemises punktis mainitud Toomas.
Mühlidest - Leenal / Helenel olid vähemalt õed-vennad Tiiu, Maria, Kusti ja Liisa, kelledel on ka järglasi. Samuti on mul andmeid Helene isa-ema esivanemate kohta. Kas vahetame andmeid? Minu poolt Helene esivanemad jt sugulased nii isa kui emaliinis, vastu sooviks andmeid Helene järglaste kohta. Käisin viimaste osas Geni läbi, aga Geni on nii nagu ta ju on....
Terv,
PR
Saaga EAA.1214.2.7:145?1340,194,825,186,0: ei tea, kuidas need kaks inimest Hansuga seostuvad
Saaga EAA.1214.2.7:146: Saare Gottlieb Rikko talus on sulaseks Vahi Tooma poeg Mart Aston (32a vana). Tal on 28a vana naine Triinu, kes on Jaani Madise tütar. Lapsed Toomas (6½a vana), Leenu (1½a vana) ja Triinu (sünd 06 Jul 1836). Toomas peaks olema kõige ülemises punktis mainitud Toomas.
Mühlidest - Leenal / Helenel olid vähemalt õed-vennad Tiiu, Maria, Kusti ja Liisa, kelledel on ka järglasi. Samuti on mul andmeid Helene isa-ema esivanemate kohta. Kas vahetame andmeid? Minu poolt Helene esivanemad jt sugulased nii isa kui emaliinis, vastu sooviks andmeid Helene järglaste kohta. Käisin viimaste osas Geni läbi, aga Geni on nii nagu ta ju on....
Terv,
PR