Alviine Berzin

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
estrita
Status: Eemal

Alviine Berzin

Postitus Postitas estrita »

Olen sugupuu uurimisel algaja siis paluks abi Alviine Berzini juurte leidmisel. Sündinud 22.09.1909 Petserimaal. Kuna Petserimaal kirikuraamatuid ei peetud, siis ei oska ma leida Alviine esivanemaid. Kas oskab keegi aidata?

Ette tänades Estrita!
helmhi
Kontakt:

Re: Alviine Berzin

Postitus Postitas helmhi »

Petserimaa kirikuraamatud on Saaga-s olemas. Kui tead küla, kus ta on sündinud, saab öelda millise kiriku raamatut uurida.
Suure tõenäosusega on Alviine sünd kuskilgi kirikuraamatus kajastatud.Seal on kirjas ka vanemad ja ristivanemad. Arvestama peab, et enne 1921. aastat ei olnud enamusel Petserimaa inimestel perekonna nime.
karin.rannu

Postitus Postitas karin.rannu »

Tere,
terve rida personaalraamatuid Pihkva ja Peterburi kubermangudes elanud inimeste kohta võid leida nt Räpina koguduse alt. Vt. pealkirju.

http://www.ra.ee/dgs/explorer.php?tid=1 ... a8dea62dbf
estrita

Postitus Postitas estrita »

Jah, aga neist kirikuraamatutest pole abi, kuna need lõpevad ammu enne Alviine ilmale tulekut.

Kas keegi oskab öelda, kust otsida Kispau küla, st. Alviine sünnikoht?
karin.rannu

Postitus Postitas karin.rannu »

Tere,
vaata eelmises meilis toodud lingi alt viimaseid raamatuid, nt kõige viimast.
Katsusin ise veidi selgust saada, kus täpselt asus Kispau küla ja ma ei leidnud seda üheltki Petserimaa kaardilt, samuti mitte külade nimestikest. Kas sul on aimu selle küla teistest võimalikest kirjavariantidest - venekeelne nimi?

KR
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”