Lagren Saaremaalt
-
Kalle Kängsep
- Status: Eemal
Lagren Saaremaalt
Kas on keegi näinud nime Lagren?
Peaks olema pärit Saaremaalt (Mihkel Kristjani p Lagren sünd 1872a).
Olen sirvinud erinevate kihelkondade abielu ja sünnimeetrikat,
nimeregister ja AIS ka ei aita.
Google viitab põhiliselt Rootsile.
Peaks olema pärit Saaremaalt (Mihkel Kristjani p Lagren sünd 1872a).
Olen sirvinud erinevate kihelkondade abielu ja sünnimeetrikat,
nimeregister ja AIS ka ei aita.
Google viitab põhiliselt Rootsile.
Viimati muutis Kalle Kängsep, Esmaspäev 15. Juuni 2009, 20:20:06, muudetud 1 kord kokku.
-
Kalle Kängsep
LAGREN JUSEFA
Jah, seda ma unustasin mainida.Kadri102 kirjutas:Ainus Lagren keda suutsin leida on Tallinna kalmistute otsingus
Sinna on maetud 1970-tel arvatavasti abielupaar, kes kandsid nime Lagren.
Aga kahjuks on teada kontaktisikust, kes on tõenäoliselt nende tütar, ainult nimi.
Re: LAGREN JUSEFA
Soovitus: otsige hauaplats üles (kalmistu kontoris on tõenäoliselt võimalik selle asukohta kvartali sees täpsustada). Kui platsi hooldatakse, siis jätke sinna kiri - jääb vähemalt lootus, et võidakse ühendust võtta. Andmekaitseseadusele viidates ei väljasta kalmistu kontorid platsi hooldaja (viimase matja) kontaktandmeid.Kalle Kängsep kirjutas:Jah, seda ma unustasin mainida.Kadri102 kirjutas:Ainus Lagren keda suutsin leida on Tallinna kalmistute otsingus![]()
Sinna on maetud 1970-tel arvatavasti abielupaar, kes kandsid nime Lagren.
Aga kahjuks on teada kontaktisikust, kes on tõenäoliselt nende tütar, ainult nimi.
Kas võib olla,et Kalle, oled selle perenime lugenud kuskilt valesti?
Leidsin Kärla koguduse alt Mihkel Lausson Nukki Kristiani p. ema Ann,s.04.02.1872. Hiljem on ta sõjaväe teenistusse võttes
Mihkel Lausen Kristiani p.
Venekeeles lugedes võib väga hästi Lauseni Lagreniks lugeda.
Kontrolli üle,ma arvan et tegu sama inimesega.
Leidsin Kärla koguduse alt Mihkel Lausson Nukki Kristiani p. ema Ann,s.04.02.1872. Hiljem on ta sõjaväe teenistusse võttes
Mihkel Lausen Kristiani p.
Venekeeles lugedes võib väga hästi Lauseni Lagreniks lugeda.
Kontrolli üle,ma arvan et tegu sama inimesega.
-
Kalle Kängsep
Hea soovitus.Eike Riis kirjutas:Kui platsi hooldatakse, siis jätke sinna kiri - jääb vähemalt lootus, et võidakse ühendust võtta.
Andmekaitseseadusele viidates ei väljasta kalmistu kontorid platsi hooldaja (viimase matja) kontaktandmeid.
Olen saanud ka muud infot, aga antud juhul (30 aastat) oli neil anda ainult nimi.
Jah, ma olen selle üle mõelnud. Näiteks Venemaal muutus nimi Lagrin'iks.malle kirjutas:Kas võib olla,et Kalle, oled selle perenime lugenud kuskilt valesti? Venekeeles lugedes võib väga hästi Lauseni Lagreniks lugeda.
Aitäh, vaatan üle. Vend Karl sobib - ainus teada olev vendadest-õdedest.malle kirjutas:Saad terve perekonna- saaremaa üldine väeteenistus nimekiri 1893 kaader 38