minul on veel natuke arusaamatuks jäänud need numbrid.Mis on pere nr. Milline on talu nr? kas see mis inimese nime järel on,on pere nr?.tõin sellepärast lingi, et sealt siis numbid näha ja parem seletada.
palun natuke selgust numbritega
palun natuke selgust numbritega
Saaga EAA.1864.2.VIII-179:239
minul on veel natuke arusaamatuks jäänud need numbrid.Mis on pere nr. Milline on talu nr? kas see mis inimese nime järel on,on pere nr?.tõin sellepärast lingi, et sealt siis numbid näha ja parem seletada.
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
- Status: Eemal
[url=http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?web=saag ... 2.VI-78:59] Saaga EAA
sellisel juhul, kes võiksid olla need inimesed seal talus nr.6. ?? mis on kirjutatud Jurri kohta. sulane? need nimed ,mis seal on ei sobi kohe kuidagi ?

sellisel juhul, kes võiksid olla need inimesed seal talus nr.6. ?? mis on kirjutatud Jurri kohta. sulane? need nimed ,mis seal on ei sobi kohe kuidagi ?
Saaga EAA.1864.2.VI-78:65
kes on siis see Jaan sealt talust nr.6. päris häbi kohe ,aga mis parata, kui tõesti mul pea ei võta, kes on kes seal talus nr.6
kes on siis see Jaan sealt talust nr.6. päris häbi kohe ,aga mis parata, kui tõesti mul pea ei võta, kes on kes seal talus nr.6
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Jurri on siis talus nr.1 sulane. Jurri järele on kirjutatud, et eelmise reisjoni ajal oli talus nr.6koguja kirjutas:Saaga EAA.1864.2.VI-78:59
Jaan on talu nr.13 peremees ja eelmise revisjoni ajal oli talus nr.6koguja kirjutas:Saaga EAA.1864.2.VI-78:65
Mis sõna SEE on ei oska kahjuks öelda
-
Riina.Kallas