Ei tea, kus on sündinud, kas Eestis või venemaal
Ei tea, kus on sündinud, kas Eestis või venemaal
Karla sünniaktis on kirjutatud, et Karla oli 7 laps, arvestades ka eelnevaid lapsi. Nendes ellu oli jäänud 4:
Isik on siin https://www.geni.com/people/Karla-Tiits ... 2088369370
Karla isanimeks on ema soovil määratud: ”Alfred”
Minu vanaema mäletab nii palju,teadis veel, et maria veel ühe lapse nime, oli Liidia: Perkonnanimi Henn või Enn. Tal oli poeg.. Karla jaoks oli poolõde aga siin kohas võib ka eksida. Ta sündis varem kui karla. Rohkem vanaema ei mäleta. Olen otsinud personaalraamatustes pekonnanime järgi ja internetis aga ei ole tulnud tulemusi. Tahaks teada, millal liida sündis, kes oli tema isa ja abikaasa.
Lisainfo:Ma leidsin Tapa Püha Jakobi koguduses koguduses
personaalraamatusse S-Ü (20. saj. I pool) on kantud Marie Tiitso ja Karla Tiits (alumisel
lehel!), kuid teisi lapsi pole ka siin kirjas. Isa nimeks pantud Alfred
Isik on siin https://www.geni.com/people/Karla-Tiits ... 2088369370
Karla isanimeks on ema soovil määratud: ”Alfred”
Minu vanaema mäletab nii palju,teadis veel, et maria veel ühe lapse nime, oli Liidia: Perkonnanimi Henn või Enn. Tal oli poeg.. Karla jaoks oli poolõde aga siin kohas võib ka eksida. Ta sündis varem kui karla. Rohkem vanaema ei mäleta. Olen otsinud personaalraamatustes pekonnanime järgi ja internetis aga ei ole tulnud tulemusi. Tahaks teada, millal liida sündis, kes oli tema isa ja abikaasa.
Lisainfo:Ma leidsin Tapa Püha Jakobi koguduses koguduses
personaalraamatusse S-Ü (20. saj. I pool) on kantud Marie Tiitso ja Karla Tiits (alumisel
lehel!), kuid teisi lapsi pole ka siin kirjas. Isa nimeks pantud Alfred
Re: Ei tea, kus on sündinud, kas Eestis või venemaal
Siin on ühed, aga kas samad ? https://www.kalmistud.ee/haudi?action=k ... 1&o=235969
Tuli veel meelde et liidia oli oma perega eestis aga ei mäleta, kas sündis Eestis või Venemaal.Kulkin kirjutas: Neljapäev 12. Jaanuar 2023, 14:59:01
Minu vanaema mäletab nii palju,teadis veel, et maria veel ühe lapse nime, oli Liidia: Perkonnanimi Henn või Enn. Tal oli poeg siis teie haugist leitud liidia ei sobib vanuse poolest. Kindel on ka see, et ta üsnagi palju aastaid ta elas.
Kas arhiivis perelehte pole Maria Tiitsost, alates 1926 peaks olema tal pereleht ? Seal peaks ju lapsed kirjas olema. Muud ma soovitada ei oska, nii väheste andmete järgi väga raske otsida.
Kui pereleht on sama mis perekiri siis arhiivipäringus vastadi, et marie ega karla kohta ei leitud ühtegi perekirju.
Kui on erinev siis ange nõu kuidas perelehti arhiivis saaks kätte.
Kui on erinev siis ange nõu kuidas perelehti arhiivis saaks kätte.
See sama jah, mis perekiri. Kas kõik lapsed oli Tapal või seal kandis, siis tuleks neid sealt otsida ?
Ma ei oska öelda kas veel marie neli last on ka tapal. Kui võtta karla põhjal siis mitte sest karla sünniks on märgitud lehtse vald. Ma ei tea kas see aitab kuidagi igaks juhuks mainin et eluk. Karla sünni aktis märgitud lehtse vald ja tõrma küla. Mainitud, et karla oli 7 (arvestades ka vastsündinud) aga ellu jäi 4 õli oli karla sünniaktis aga ma seda ei oska öelda kas need on karlale õed ja vennad või hoopis poolsed või poolvennad.