Küsitlus: Kaua oled tegelenud suguvõsauurimisega?

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla

Kaua oled tegelenud suguvõsauurimisega?

Alla aasta
25
20%
1-2 aastat
30
23%
3-5 aastat
27
21%
5-10 aastat
20
16%
10-20 aastat
15
12%
>20 aasta
11
9%

Hääli kokku: 128

Rika Veskis
Status: Eemal

Postitus Postitas Rika Veskis »

Mina olen tegelenud alates 2006.aasta suvest,seega varsti saab 2 aastat.Põhjuse andis selleks minu isa.2006 aastal käisime Hiiumaalt otsimas ta sugulasi,kuid selgus,et need memmed olid paar aastat tagasi surnud.Rohkem ei teadnud ta olevat endal ühtki sugulast.Peale natukest uurimist siiski mõned leidsin ja nii on sellest saanud minu jaoks juba nagu sõltuvus.
Ühel inimesel on ju kaks vanemat,nendel omakorda vanemad ja nii see edasi ju läheb,valmis ei saa see vist kunagi. :lol:
Assar
Kontakt:

Postitus Postitas Assar »

See on küll huvitav küsitlus, kuid kahjuks ei kajastu siin ajatelg. Ma vaatasin, et küsitlus pärineb aastast 2005, aga ilmselt jäi siis soiku. tundub, et hoo sisse sai ta alles 2007/08 aastal. Seega, kes 2005 aastal alles alustas, peaks täna vastama, et 3-5 aastat. Seega kaks pügalat edasi juba. Tulemused aga näitavad 2005 ja 2008 aastal alustanuid kui võrdseid. Tore oleks kui siin saaks vaadata iga aasta tulemusi eraldi. Alati on ju huvitav vaadata, kuhu mina ja teised on positsioneerunud.

Assar Järvekülg
Sirje Padar

Postitus Postitas Sirje Padar »

Tegelen suguvõsauurimisega 7-ndat aastat. Leidsin internetist, et keegi uurib minu isapoolset suguvõsa. Kohtusin selle inimesega, astusin kultuuriülikooli, siss EGeS-i ja algaski aktiivne uurimine.
Daura

Postitus Postitas Daura »

3-4 aastat. Vahedega. Ema alustas, mind hakkas ka huvitama ja nüüd olen mina see entusiast. Siiski, kui poleks koolis saksa keelt õppinud, siis vaevalt asjaga tegeleks praegu. :lol:
vellotou

Postitus Postitas vellotou »

Minu huvi algas 2005 aastal, kui meie plaanisime reisu Eestisse 61 aastad peale kui minu isa ja ema põgenesid Eestist, Rootsi. Mina olin ainult kaks aastad vana ja ei mäleta midagi sellest. Teadsin et isa oli perekonna ajalugu kirja pannud 1970-1990 aga mul oli raske seda lugeda ja ei olnud suurt huvi kaa sellel ajal.

Peale Eestis käimist, sugulane tutvustas mind SAAGAga ja sellest saadik olen väga huvitatud olnud. Alustasin isa käsitsi kirjutatud ajalugu ülekannet Word dokumenti alguses Eesti keele, ni palju kui mina oskasin, palju abiga sugulaste ja sõprade käest ja kui see oli aasta hiljem valmis hakkasin tõlkima seda Ingis keelde. Pidin õppima Eesti keelt lugema ja kirjutama??? Samuti Saksa keelt ja Goothi tahestikku. On olnud väga põnev kohustus.

Vello
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”