http://www.ra.ee/dgs/browser.php?web=sa ... df8c870a13
Kas saan õieti aru, (perekond Walkmann)
Jaani pojad on:
Jüri, Andres ja Mart
Aga tüdukud kelle omad?
ja mis See Friedrik siia puutub? kes ta on ?
mis on kirjutatud Andrese taha?
leidsin selle ka, et kas ka Jaani poeg?
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?web=sa ... df8c870a13
Nii palju kysimusi yhe korraga aga keegi võibolla seletab oskamatule. Pole enne hingeloendeid uurinud,seega ei saa veel hästi aru.
Ette tänades!
Hingeloendid
-
Kirsti Ervola
- Status: Eemal
Tere,
vaata ka aasta 1834 revisjoon, Jaan Walkmanni pere on ju seal (pilt 21) . . . .
Jaan ja Liso Walkmanni vanim poeg on Friedrich.
Mina Walkman 1858 revisjoonis on Friedrichi naine, des abgekauften Rekruten Weib. Friedrich on tema enda sõjaväest vabaks ostnud. Sellepärast on Friedrich Walkman ise erinevas maksukategoorias, revisjooni pealkiri Bloss Steuerpflichtige - ainult maksukohustuslased - all (pilt 36).
August Friedrich on Friedrichi ja Mina poeg, surnud. Emilie, Amalia, Luise ja Rosalie on nende tütred. Jürri, Andres ja Mart on Friedrichi vennad, Andres on Rekrut, nekrut, Jürri on surnud.
Mina Walkman 1858 revisjoonis on Friedrichi naine, des abgekauften Rekruten Weib. Friedrich on tema enda sõjaväest vabaks ostnud. Sellepärast on Friedrich Walkman ise erinevas maksukategoorias, revisjooni pealkiri Bloss Steuerpflichtige - ainult maksukohustuslased - all (pilt 36).
August Friedrich on Friedrichi ja Mina poeg, surnud. Emilie, Amalia, Luise ja Rosalie on nende tütred. Jürri, Andres ja Mart on Friedrichi vennad, Andres on Rekrut, nekrut, Jürri on surnud.
Kirsti Ervola kirjutas:Tere,
Väga vabandan, aga ei leia Teie poolt toodud lehekülgi kohe üldse mitte üles.
Nimelt on Jaan Walkmanni perekond yks tähtis lüli, et teada saada kas olen yldse igel teel.
Kui Tegemist on sama Jaaniga keda otsinud olen, siis saan viia kokku mitu suurt perekonda
Elerin
-
Kirsti Ervola
- Status: Eemal
Walkmanni pere aasta 1834 revisjoonis, pilt 21:
Saaga EAA.1865.2.128/10:21
ja Friedrich Walkmann aasta 1858 revisjoonis:
Saaga EAA.1865.2.129/12:36
Kirsti Ervola kirjutas:Walkmanni pere aasta 1834 revisjoonis, pilt 21:
Suurimad Tänud, See perekond, oligi puudu.
Elerin