Ehk keegi oskab aidata.
1903.a. perekond Ewerett astus Tallinna Jaani koguduse liikmeks - pereisa Jaan Ewerett (s. 1866 Hagudis) ja pereema Kai (neiuna Ross, s.1866 Pae/Hõreda - mu vaarisa õde) ning lapsed: Amalia Maria(s.1890 Hõreda), Johannes Eduard (s.1892 Hagudi) ja Julie Wilhelmine(s.1897 Hagudi). Julie e. Juuli olevat abiellunud kellegi Nuud(i)e-ga ja Amalie e. Maali olevat ka abielus ning tal peaks olema kaks tütart Aino ja Maimu.
Faktid Maali ja Juuli kohta võivad olla ka vahetuses, kuna vanatädi, kes mulle neist rääkis ei mäletanud neid enam hästi(ta oli siis 90.a.), kuna läbikäimist perede vahel eriti ei olnud. Mäletas, et Maali oli käinud 1962.a. ta isa Mihkli(Maali onu) matustel. Peale seda, ei tea neist enam midagi. Vanatädi lahkus ise sel suvel meie hulgast ...
Olen Tallinna Jaani kogudusse mitu kirja saatnud aga vastust ei ole saanud. Ma ei tea milles probleem. Ehk kellelgi on kogemusi selle koguduse alal ja oskab aidata.
Kui kellelgi on mingitki informatsiooni Ewerettide või Juuli ja Maali kohta, siis palun võtke kindlasti ühendust.
Lugupidamisega,
Kalev Kask