Rünnakülla
-
vellotou
- Status: Eemal
Rünnakülla
Sünni-, abielu-, surmameetrika ja andmed ...; EAA.1274.3.1; 1711-1760
lehekug 112 sissekanne 3
(1) Mina paluks abi kolmanda sissekande lugemisega.
(2) Mina arvan et Rünnakülla Adam oli minu sugulane Taue Adam. Adami naise nimi oli Cattri, Kadri, Catarina. Taue Adami poeg oli Taue Andrus või Lezi Tau Adam (Leetsi asula) Valgeranna kantis Audru lähedal. Kas keegi teab praeguse koha nime mis c. 1730 a. oli kutsutud Rünnakülla?
Palju tänu
Vello Tou
lehekug 112 sissekanne 3
(1) Mina paluks abi kolmanda sissekande lugemisega.
(2) Mina arvan et Rünnakülla Adam oli minu sugulane Taue Adam. Adami naise nimi oli Cattri, Kadri, Catarina. Taue Adami poeg oli Taue Andrus või Lezi Tau Adam (Leetsi asula) Valgeranna kantis Audru lähedal. Kas keegi teab praeguse koha nime mis c. 1730 a. oli kutsutud Rünnakülla?
Palju tänu
Vello Tou
-
Kirsti Ervola
-
Kirsti Ervola
-
Kirsti Ervola
Kahju et see Ad oli väär mees. . . näib tõesti nagu Runakülla on igatähes selles sissekandes pikem perekonna- või talunimi kui kohanimi. Näiteks on vakuraamatu järgi (tõsi küll ligi 70 aasta hiljem) Keima/Kõima naaberi Kabriste külas üks Runakülla Michel -nimeline talupoeg. - Õnn kaasa edasi otsides!
-
vellotou
Mina olen leidnud kolm last sündinud Adam ja Kaddri, Caddri, Cadri le ja kaks nendest suri nooremalt kui kahe aastaselt. Üks poeg Andres (Leetsi Andres Tau) sünd. 4 February 1730 abiellus ja temal oli vähemalt 5 last. Kahjuks mina ei ole leidnud tema isa ja ema abiellu andmeid või sünni andmeid. Selle pärast loodsin et Rünnakülla Ado võis olla sama isik kui Taue Adam.
Kiitus
Vello Tõu
Kiitus
Vello Tõu