Perekond Peebo.

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Tulikiisu
Status: Eemal

Perekond Peebo.

Postitus Postitas Tulikiisu »

Tere!

Otsin oma perekonna jälgi. perekond on mul väike enamus surnud. vanaema oli ainus kes rääkis oma vanematest. Raske ongi see et tean ainult oma vanaema vanemate nimesid. Jakob Peebo ja Marie Peebo. neil oli 7 poega ja 1 tütar ehk minu vanaema. või äkki oli 6 poega ja minu vanaema oli 7 laps. Pojad surid kahjuks noorelt. Ainus vend vanaemal kes elas kaua oli Richard Peebo 13.02 1912-26.08.2002. Järeltulijaid tal polnud. Vanaema sündis ja kasvas võnnus. ja vanemad maetud võnnu surnuaeda. Vanaema nimi oli Elkana Prii sündis 16. juuli 1915. ja suri 19.12.2005 aastal.

Albumites sorides leidsin mõnelt matuse piltidelt kahe vanaema venna nimed Valentin Peebo ja Eduard Peebo. Vähemalt ma arvan et need on tema vennad.

tean et minu vana vanaema Marie suri vähki. Pilt oma vanavanematest on olemas hea seegi. :D Üritasin ka ise otsida neis raamatutes aga nu midagi kindlat ei leidnud.
Katsa

Re: Perekond Peebo.

Postitus Postitas Katsa »

Katrin H.
Tulikiisu

aitäh teile :)
Tulikiisu

Aga mis siis nüüd edasi saab? kui tahan teada edasiseid andmeid siis pean edasi otsima nendest kiriku raamatutest jh? ja minema arhiividesse otsima? lihtsam tundub vist kellelgi oma sugupuu koostada kuna minu teadmised on vägagi olematud. :(
Uku.Velbri
Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.

Postitus Postitas Uku.Velbri »

Ma mäletan, et kui ma sündisin, ei osanud ma isegi lugeda :wink: . Nüüd juba natuke oskan, nii et harjutamise asi ikka vist.
Muidugi võib lasta puu ka teistel koostada, kui eurod enam arvele ära ei mahu, kuna aga puuuurijate ukse taga on nii umbes kilomeetrine järjekord, siis võib vabalt juhtuda, et Sa ise jõuad rutem.
Jakob koos õdede-vendade ja vanematega:
Saaga EAA.3172.1.110:154?282,1494,730,60,0
Vaata ka ülejäänud Võnnu Peebod üle:
http://www.ra.ee/dgs/addon/nimreg/resul ... _fr=&e_to=" onclick="window.open(this.href);return false;
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.

Postitus Postitas kypsiz »

Tere!Olen Elika.Kogemata avastasin netist,et keegi otsib Peebode jälgi.minu isapoolse vanaisa nimi oli Valentin Peebo :) Näitasin emale Sinu seda kirja siin foorumis ja emale tundusid kõik nimed wäga tuttawad,kuna isa ikka rääkis wahel ikka oma sugulastest talle :wink:
Tulikiisu

oi oi pole siin ammu käinud :) aga nüüd uuel lainel perekonna otsimises.
ja nagu näha siis mingi saladus kuna ei tea et veel sugulasi oleks :D
Tulikiisu

niiii Uurisin siis natukke edasi ja Marie algne perekonna nimi on Lepson? tema isa on Peeter Lepson?
Tulikiisu

perekond tork amet käsitöölised? miko talus?
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=26 ... 17262040e1
arrosirje@gmail.com

Postitus Postitas arrosirje@gmail.com »

Tere!
Minu ema abiellus mehega Richard Peebo (Sünd.13.02 1912), kes aga sõjast tema juurde tagasi ei ilmunud. Või ei osanud otsida, sest maja, kus oli nende korter sai sõjaajal pommitabamuse ja põles seest tühjaks. Ema pääses eluga ja elas vahelduva eduga tuttavate ja sugulaste juures.
Lisan oma ema sünnitunnistuse ja abielutunnistuse koopiad:
file:///C:/Users/Kasutaja/Pictures/EMA%20Alide%20Peebo(sd%20Sarri)%20abielutunnistus%20ja%20s%C3%BCnnitunnistus.pdf
Kuna mees sõjast tagasi ei tulnud, siis sai ta lapsed abieluväliselt, kuid lapsed said tema abielunime Peebo; poisslaps - Vendo Peebo (sünd 01.05.1947 ja tütar - Sirje Peebo (23.11.1949).
Seega ei ole me sugulased, küll aga meie ema oli Richard Peebo laulatatud naine ja elas kuni surmani teadmisega, et tema mees hukkus sõjas.

Tervitades Sirje Arro ( sündinud Peebo) mob: 56674299; e-post: arrosirje@gmail.com
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”