Tere!
Mul jääb segaseks see venekeelne termin siin Karrilatzi ees: Saaga EAA.3147.1.222:14?2444,1539,763,104,0
Vastse-Koiola mõisas oleks nagu isik sündinud, aga mida see seal Karrilatzi ees tähendab?
Abi arusaamisel
Re: Abi arusaamisel
Kiri tähendab "по списку", mis siin märgib, et kiriklikult peab pere kirjas olema Karilatsi personaalraamatus. Halduslikult käisid nad Vastse-Koiola valla alla.
Tänan vastuse eest!
Kas siin lingil sünd nr 444 Kioma all sulgudes see märge tähendaks siis midagi sarnast? Et nad kirjas Kanepi kiriku personaalraamatus?
Saaga EAA.3147.1.163:127?317,610,408,37,0
Kas siin lingil sünd nr 444 Kioma all sulgudes see märge tähendaks siis midagi sarnast? Et nad kirjas Kanepi kiriku personaalraamatus?
Saaga EAA.3147.1.163:127?317,610,408,37,0
Nojah, Kirchlich nach Cannapäh gehörig tähendab, et kuulub Kanepi hingekirja ja nähtavasti on seal personaalraamatus pere kohta andmed olemas.
Huvitav jah, et terve see pere kuni 1881.aastani Kanepi kiriku hingekirjas, kuigi üks laps sündis juba 1870 Põlva kihelkonnas.
Aga aitäh jälle vastamast, ma ise saksa keelt ei oska, kuigi olen pikemat aega kirikuraamatutes ringi tuhlanud ja silm peaks
juba harjunud olema nende mõistetega.
Aga aitäh jälle vastamast, ma ise saksa keelt ei oska, kuigi olen pikemat aega kirikuraamatutes ringi tuhlanud ja silm peaks
juba harjunud olema nende mõistetega.