Jube liikuv tegelane, viimased jäljed on kirje 1850 loenduses, mis viitab Keila/Voore peale (Forbi in Harrien - kas see ikka on Voore?) ja siis selline kriksadull:
Saaga EAA.3154.1.21:43
Ma loeksin umbes välja, et 01. mail 1849 on antud kirkutäht, aga kuhu? (Ja kas on ikka kirkutäht?)
Kuhu kadus Hans Ado poeg Reimer?
-
Arvo.Jägel
- Status: Eemal
Kuhu kadus Hans Ado poeg Reimer?
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga 
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
-
Arvo.Jägel
Re: Kuhu kadus Hans Ado poeg Reimer?
Antud kirje on seni dešifreerimata, aga Hans Reimer ise on edasises leitud. Voore mõisast käis ta tõesti läbi (näha vaid ümberkirjutuslehtede peal, revisjoniks oli ta juba kadunud) ja jõudis Albu mõisa, kus lõpuks maha rahunes, naise võttis ja järeltulijaidki soetas.
St siis seda, et kui keegi ikkagi viitsib pakkuda, mis sinna kirjutatud on, siis oleks huvitav teada - aga mingeid otsinguid teha pole vaja
St siis seda, et kui keegi ikkagi viitsib pakkuda, mis sinna kirjutatud on, siis oleks huvitav teada - aga mingeid otsinguid teha pole vaja
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga 
Schein ertheilt d. 1. Mai 1849 - kirikutäht jah, aga ei enamat infot.
Katrin H.
-
Arvo.Jägel
Tänan!
Seda pole mul ette tulnudki, et kirkutähe märkuse juures pole kirjas, kuhu edastamiseks see antud on. Ju neil siis oli kiire - või Hans veel ei teadnud, kuhu ta välja jõuab.
Seda pole mul ette tulnudki, et kirkutähe märkuse juures pole kirjas, kuhu edastamiseks see antud on. Ju neil siis oli kiire - või Hans veel ei teadnud, kuhu ta välja jõuab.