Kes nad on Saare Mihkli perele? http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,347,197,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänud ette!!!
Paluks abi välja lugemisel.
Re: Paluks abi välja lugemisel.
Niipalju arvan suutvat välja lugeda. Mõni targem oskab kindlasti ka ülejäänud tekstid ära tõlkida.
Hans ja Jaan on sulased. Hans on selle revisjoni ajaks läinud Alla tallu edasi (abiellunud?).Saaga EAA.1865.3.294/1:22?1275,799,774,80,0
Teenijatüdruk Ann on selle revisjoni ajaks edasi läinud Kütti tallu. Mingi kommentaar on tema positsiooni kohta ka aga mis see täpselt on, ei saa aru.
Saaga EAA.1865.3.294/1:11?86,640,951,91,0
Hansu ma igaks juhuks välja ei hakka pakkuma - minu lugemisoskus jääb siin hätta. Niipalju arvan välja lugevat, et kellegi vend (...?bruder) ta on aga täpsemalt ei julge praegu pakkuda.
Ehk aitab ka see natuke edasi, kuniks targemad vastata saavad.
Anne
Hans ja Jaan on sulased. Hans on selle revisjoni ajaks läinud Alla tallu edasi (abiellunud?).Saaga EAA.1865.3.294/1:22?1275,799,774,80,0
Teenijatüdruk Ann on selle revisjoni ajaks edasi läinud Kütti tallu. Mingi kommentaar on tema positsiooni kohta ka aga mis see täpselt on, ei saa aru.
Saaga EAA.1865.3.294/1:11?86,640,951,91,0
Hansu ma igaks juhuks välja ei hakka pakkuma - minu lugemisoskus jääb siin hätta. Niipalju arvan välja lugevat, et kellegi vend (...?bruder) ta on aga täpsemalt ei julge praegu pakkuda.
Ehk aitab ka see natuke edasi, kuniks targemad vastata saavad.
Anne
-
Arvo.Jägel
- Status: Eemal
Hans võiks olla Wirthstiefvater - peremehe võõrasisa.
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga 
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
Ann - ehemahls in Saare Michel gesinde e. varem Saare Mihkli peres.