Palun väljalugemisel abi

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
Pisi-Pisi
Status: Eemal

Palun väljalugemisel abi

Postitus Postitas Pisi-Pisi »

Palun abi, kas keegi oskab öelda, mida siin kirjutatud on:
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=33 ... 60d976d508
Ene K.

Ei või iial teada, kui väike on maailm...
Arvo.Jägel

Re: Palun väljalugemisel abi

Postitus Postitas Arvo.Jägel »

Ma julgeks arvata, et 'Sunni teel pandud' ja kuupäev. Paar lehte varem sama märkus, veidi selgemas kirjas. Ju inimesed polnud oma uue nimega nõus või ei annud ennast näole, et allkirja anda/sõrmejälge vajutada.

PS. Kui tohiks paluda lühendatud viiteid Saagale (nupud Saaga ribal abiks) - sellised ei aegu ka juhul, kui Saaga mingit süsteemi muudab.
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga :)
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
Pisi-Pisi

Postitus Postitas Pisi-Pisi »

Ma tänan, täitsa võib olla :)

Lühema lingiga püüan järgmine kord hakkama saada, ei oska seda Saagat veel nii hästi linkida :oops:
Ene K.

Ei või iial teada, kui väike on maailm...
Arvo.Jägel

Postitus Postitas Arvo.Jägel »

Eks ma sellepärast soovitagi, et ise ka alul selliseid pikki linke kopeerisin - ja jube ebamugav on selliseid asju enda märkmetesse salvestada; lühike variant näitab pealegi kohe ära, millisel leheküljel asi on jmt. Kuskil Saagas olid näpunäited ka, kuidas neid tööriistariba nuppe efektiivselt kasutada.
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga :)
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”