http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1296.1.442:66" onclick="window.open(this.href);return false;
Pole kirikutähtesid eriti lugenud.
Mida head oleks siit välja lugeda. Kuhu ja kes lahkus ja miks
Ette tänades abi eest
Mati
Palun abi
-
Ajaloohuviline
- Status: Eemal
Re: Palun abi
Jüri Tekkelile ja ta perele Helme koguduses esitamiseks välja antud. Välja loeb, et Jüri Tekkel sündis Werrokülas 25. jaanuaril 1834, leeris käis Tarvastus 1852, abiellus Helmes 30. okt. 1860 Kusti (mahatõmmatud) Kiwirähk´iga, kes oli sündinud 6. septembril 1841 Abenkatis, leeritatud Helmes 1858. 1887 perekonnale (edasisest lõigust ma aru ei saa kahjuks)
Edasi on pereliikmete nimed - numbrite ette on kirjutatud leeritamise koht ja aeg, nimede taga on sünnikoht ja aeg ja neil, kelle nime taga rist, on ka surmaaeg ära märgitud. Ka Jüri Tekkeli ja ta abikaasa surmaaeg on kirikutähele ära märgitud. Lahkusid kogudusest kõik, kelle nimed kirikutähele kantud.
Alla on kirjutanud Tartu Maarja koguduse õpetaja M. Luiga.
Kohanimesid peale Helme ja Tartu ma kahjuks kaasajastada ei oska. Pole selle kandiga üldse kokku puutunud.
Edasi on pereliikmete nimed - numbrite ette on kirjutatud leeritamise koht ja aeg, nimede taga on sünnikoht ja aeg ja neil, kelle nime taga rist, on ka surmaaeg ära märgitud. Ka Jüri Tekkeli ja ta abikaasa surmaaeg on kirikutähele ära märgitud. Lahkusid kogudusest kõik, kelle nimed kirikutähele kantud.
Alla on kirjutanud Tartu Maarja koguduse õpetaja M. Luiga.
Kohanimesid peale Helme ja Tartu ma kahjuks kaasajastada ei oska. Pole selle kandiga üldse kokku puutunud.