Abi oleks vaja esimese lõigu lugemisel!?
Kas midagi on valesti, et keegi ei vasta? Olen alles roheline, niiet äkki saan andeks
Just see sama jahKatsa kirjutas:Abistajatel on kergem aru saada, mis lahtiseletamist vajab, kui see võimalikult täpselt ära näidata. Kuidas seda teha, selle kohta saab lugeda SIIT - punkt 5. Kui Te annate viite kirikuraamatu tervele lehele ilma ühegi juhiseta, mis koht Teid huvitab, siis ei kutsu see vastama. Ega muud midagi polegi, kui et keegi ei viitsi tervet lehekülge ümber kirjutadaJa kui Assar või Mari pole jõudnud vastata, et olge hea, täpsustage küsimust, siis jääbki Teie postitus ootele
![]()
Milline koht täpselt huvitab? Kas see Saaga EAA.1214.1.182:254?319,887,988,114,0
madis.michelson kirjutas:Mihkel oli enne seda raamatut surnud http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,1071,57,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Liso Jago tütar lesestus http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 0,133,92,0" onclick="window.open(this.href);return false;
enne seda oli abielu, leer, sünd(Lodensee=Klooga) ja pärast surm 22.06.1901
Aitäh.Mari.Sarv kirjutas:Jüri on sündinud 15. detsember kell kaksteist hommikul.
Ema: peremehe Vaino Ado tütar Liisu
Aitäh, Katsa.Katsa kirjutas:Kustavi ristimistunnistus on saadetud kuhugile - mida ma välja ei loe - leeritumiseks.
Maasika - selliselt on minu arust kirjas selles raamatus talunimed.
Jüri Ado poeg Mahlmann
tema poeg Jüri
Tõnu Jüri poeg Mahlmann
Juhan Jaani poeg Hieler
Sünnikuupäev: 21 I 1888kirstiotsib kirjutas:Palun abi Aleksanderi sünnikuupäevaga ja mis on Pritsu ning Jaani taha kirjutatud? Saaga TLA.1359.1.3:192?186,984,1729,164,0
Aitäh, Assar, esiteks tõlkimise ja teiseks hea idee eest otsida ka PoltereidAssar kirjutas:Sünnikuupäev: 21 I 1888kirstiotsib kirjutas:Palun abi Aleksanderi sünnikuupäevaga ja mis on Pritsu ning Jaani taha kirjutatud? Saaga TLA.1359.1.3:192?186,984,1729,164,0
Pritz Polter Fuhrmann ehk voorimees (tunnistaja)
Jaan Poller/ Polter? (isa) Arbeiter ehk tööline
Mees pere eriti polegi siin.kirstiotsib kirjutas:Kas kellelgi oleks viitsimist see seltskond välja lugeda? Eks üritan ikka ise ka aga ma pole kindel, et õnnestub.
Saaga EAA.3154.1.21:349?91,977,845,247,0 Osad sai ise välja loetud kuid esimeste naistega oleks ikka abi vaja. Kus on meespere ja kes on kelle tütar?
Aitäh veel kord.Assar kirjutas:See Pritz tundus küll pigem Polter olema, isa nime oleks ma aga pigem Polleriks pidanud![]()
Ma ei kommenteeriks, kas seal mingi selline seos on.
Mees pere eriti polegi siin.kirstiotsib kirjutas:Kas kellelgi oleks viitsimist see seltskond välja lugeda? Eks üritan ikka ise ka aga ma pole kindel, et õnnestub.
Saaga EAA.3154.1.21:349?91,977,845,247,0 Osad sai ise välja loetud kuid esimeste naistega oleks ikka abi vaja. Kus on meespere ja kes on kelle tütar?
Kõige esimene isik on An Marri tütar - kui ma õigesti aru sain.
Tal on igal juhul kaks last
1) Liso *1828
2) Kai *22 X 1830
Lisol on veel omakorda abieluväline tütar Anna *1858, 28 märts
Nii palju kui mina tean kutsutakse poll(e)ariteks politseinikkekirstiotsib kirjutas:Aitäh veel kord.
Aga Prits on tegelikult siiski Poller. Loodsin selle nime taga võlusõna, mis mind juhataks edasi aga sain hoopis teada, miks ma ropendan nagu voorimees
Kas see Julius on abieluväline laps, kes on hiljem nimeks saanus Poller?kirstiotsib kirjutas:Palun aidake lugeda, mis siia kirjutatud on Saaga TLA.1359.2.20:122?343,2306,743,133,0 Mis on neljanda lapse nimi? Mida tähendab Olga ees olev IV- 115?