küsimus
küsimus
Palun aidake mul välja selgitada kas see Kai Haviko Hansu lesk on kõikite järgnevate inimeste ema.vastav link:Saaga EAA.3159.1.433:27?22,857,2003,1033,0 ja mis on laste nimed? Ühesõnaga väga raske on sealt välja lugeda,et kes abistaks mind selle lehega,mis on rohelises kastis, oleksin väga tänulik:)
Re: küsimus
Kai on Hawiko Hansu lesk ja Kõrtsi Hindreku tütar.
Jäi minu meelest leseks 31. jan 1821, aga see tuleks üle kontrollida. Suri 1839 (vt viimane veerg)
Poeg Tõnno, kes on nüüd peremees
tema naine Leno, kes on Pusepa Miko tütar ja kellegi Jaani lesk.
abiellusid 1827 (abielukandes on kindlasti see Jaani nimi loetavam)
ja Leenul oli eelmisest abielust 2 last Kai ja Jaan (sünniaastad on varasemad kui abieluaasta)
Kai läks mehele Juhanile, kes on vabrikutööline? (selles ma kindel pole)
Ja kas Kai 1823.a sünni alla pole kirjutatud unehe ehk abieluväline, see tuleks ka üle vaadata.
allpool on teenijatüdruk Marri ja saunik Jaagu pere ja sulane Jürri perega.
Jäi minu meelest leseks 31. jan 1821, aga see tuleks üle kontrollida. Suri 1839 (vt viimane veerg)
Poeg Tõnno, kes on nüüd peremees
tema naine Leno, kes on Pusepa Miko tütar ja kellegi Jaani lesk.
abiellusid 1827 (abielukandes on kindlasti see Jaani nimi loetavam)
ja Leenul oli eelmisest abielust 2 last Kai ja Jaan (sünniaastad on varasemad kui abieluaasta)
Kai läks mehele Juhanile, kes on vabrikutööline? (selles ma kindel pole)
Ja kas Kai 1823.a sünni alla pole kirjutatud unehe ehk abieluväline, see tuleks ka üle vaadata.
allpool on teenijatüdruk Marri ja saunik Jaagu pere ja sulane Jürri perega.
Aga kas see Jürri võib olla Kai poeg?
Jah, need p ja t seal kõige ees tähendavad poegi ja tütreid, et sulane ja teenijatüdruk ja saunik olid kõik Hansu lapsed, vt:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... III-156:46 nr 32.
Mõistlik oleks üldse sellised ilma perekonnanimeta tegelased hingeloendi andmetega üle käia, selles on enamasti sugulussuhted välja toodud.
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... III-156:46 nr 32.
Mõistlik oleks üldse sellised ilma perekonnanimeta tegelased hingeloendi andmetega üle käia, selles on enamasti sugulussuhted välja toodud.