grantide suguvõsa

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
uurija
Status: Eemal

grantide suguvõsa

Postitus Postitas uurija »

Tere. Olen saanud teada, et minu ema Laine Grant on pärit Grantide suguvõsast Häädemeeste vallas Kablist. Mul on olemas ka tema leeritunnistus Õigeusukirikust. Oleks huvitav teada, mismoodi on minu ema seotud Grantie-ga? Kas keegi oskab nõu anda, kus kohast saaks selle suguvõsa kohta andmeid. Veel tean, et minuga seob sugulusside Wagneri-ga. Olen tänulik kõikidele vihjetele, mis mind aitaks ema seost Grantide suguvõsaga selgitada. Tean , et vanaema nimi oli ka Alevtiine Grant (surnud Lääts). Vanaisa nime ei tea. Oma isa järgi olen Jaan Peetri p. Heldja. Tänud info eest.
Mardo Margumets
Kontakt:

Re: grantide suguvõsa

Postitus Postitas Mardo Margumets »

Vaata seda teemat viewtopic.php?f=110&t=5910&hilit=Grant" onclick="window.open(this.href);return false;

Ning ka Geni.com-is on ka mingi osa Grantide sugupuust, Teie kirjas olnud nimesid ma sealt kahjuks ei leidnud.
passer urbanus

Postitus Postitas passer urbanus »

nagu juba nimetet, on Genis üksjagu kirjas, Wikipedias ka - küll Marksonide nime all: http://et.wikipedia.org/wiki/Jakob_Markson" onclick="window.open(this.href);return false;
manny16

Postitus Postitas manny16 »

leidsin oma nimekirjast alevtina grandi kes on sündinud 1897 ja kelle isa oli jüri grant sü 1859 ja ema katharina grant sü 1859. võta minuga meili teel või skypis ühendust,marika peterson
manny
vainup

Postitus Postitas vainup »

Tere ;)) Ma ei tea, kas keegi teile on vastanud aga soovitan pöörduda Dora Alviine Kesperi poole, kes pärineb ka Marksonite ja Grantide suguvõsast ja elab Pärnumaal Audrus. Vanaproua tegeleb aktiivselt oma suguvõsa pärandiga!
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”