Andmete salvestamine mälupulgale
Andmete salvestamine mälupulgale
Tere. Kas keegi anaks nõu, kuidas oma sugupuud salvestada mälupulgale. Kasutan Brother's Kreperi programmi.
Uno
Uno
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Andmete salvestamine mälupulgale
Mida sa saavutada tahad siis. Kas seda, et sul mingi GEDCOM või muu laiendiga fail on mälupulgale salvestatud, mis peaks ju imelihtne olema. Või seda, et see programm jookseks sul mälupulga pealt - poleks arvutisse installeeritud?
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
maidu.leever
- Kontakt:
Kas Te soovite mälupulgale salvestada andmefaile, et saaks ühes või teises arvutis andmeid muuta või varukoopiat andmefailidest?unokiri kirjutas:Tere. Kas keegi anaks nõu, kuidas oma sugupuud salvestada mälupulgale. Kasutan Brother's Kreperi programmi.
Uno
Kõige lihtsam viis (ei ole oluline kus Teie andmed on, sest igal ühel võib se olla erinev ja salvestada tuleb päris hulk faile + vajadusel pildi ja meediafailid) - tehke varukoopia mälupulgale (mitte kokkupakitult).
Käivitage BK. Avaekraanilt Fail>Varunda andmefailid. Siis avanevast aknast Nupp "Valige teine kettaseade" Siis valite kettaseadme tähe (c: on tavaliselt arvuti kõvaketas, d: võib olla cd/dvd lugeja/kirjutaja vm. Mälupulk, kui on ühendatud, on mõne muu tähega). Valite mälupulgalt kausta või tekitate uue kausta ja siis OK.
Nüüd, kui soovite lisada ka teksti, pildi ja meediafailid, märgistate vastavad ruudud.
Nüüd valite nupu kus on kirjas "KOPEERI kettale ..." - eelnevalt valitud kettaseade (mälupulk).
Nüüd peaks vajalikud andmefailid olema mälupulgal.
Andmebaasi avamiseks mälupulgalt valite BK avaekraanilt Fail>Ava andmebaas ja siis valite jälle vajaliku kettaseadme ja/või kausta.
Probleeme võib tekkida pildi-, teksti- ja meediafailidega.
Kui selline andmete liigutamine oli Teie eesmärk, siis võin hiljem seletada, kuidas pildi-, teksti- ja meediafailid õigeks saab
PS: Tehke alati oma andmetest varukoopia
-
Harri.Värs
Vahel oleks isegi hää, kui varukoopiast oleks varukoopia, sest kunagi ei või teada, millal tehnika otsustab streikima hakata ühel hetkel...
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Tänan vastamise eest. Mõtlesin et, mälupulgale oleks salvestatud andmestik koos programmiga. Mõte on selline, kui lähen mõnele sugulasel külla ja ta tahab ka suguvõsa uurida, et ta ei peaks neid anmeid mis minul olemas oma arvutisse üksaaval sisse toksima nagu mina seda tegin kui selle pogrammi enda arvutusse alla laadisin. Muidugi, kui mul oleks sülearvuti oleks se asi väga lihtne vist.
Uno
Uno
Enamus programme kasutavad süsteemseid teeke või kirjutavad oma failid sinna, seega ei pruugi mälupulgale paigaldatud programm töötada. Siiski, osadest programmidest on olemas portable-versioonid. Teistega tuleb lihtsalt proovida, et kas töötab.
Ain Vagula
-
Assar
- Kontakt:
See on tasuline programm ja ilmselt levitatakse teda plaadiga, või ...?unokiri kirjutas:Tänan vastamise eest. Mõtlesin et, mälupulgale oleks salvestatud andmestik koos programmiga. Mõte on selline, kui lähen mõnele sugulasel külla ja ta tahab ka suguvõsa uurida, et ta ei peaks neid anmeid mis minul olemas oma arvutisse üksaaval sisse toksima nagu mina seda tegin kui selle pogrammi enda arvutusse alla laadisin. Muidugi, kui mul oleks sülearvuti oleks se asi väga lihtne vist.
Uno
Sa võid ju vaadata, kas Brotherskeeperi faile annab kopeerida mälupulgale, ning kas sellisel juhul see programm seal avaneb. Muidugi mälupulk peab sul ka korralik olema. Võimalik muidugi on ka, et programmeerijad on selliseks talitlemiseks takistusi teinud. Nende kodukalt nagu ka ei paistnud, et tol programmil oleks mälupulgal jooksutatav versioon. Osadel on, ja isiklikult üht sellist kasutangi - mida teha kui koju satub nii harva ning tööl ja igal pool mujal olen kordi rohkem aega.
Võid proovida, aga selle edukust ei oska ette näha. Kui käima ei lähe, siis saab selle kõik ju ära kustutada.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Tere Assar. Aga kas Ahnenblatti programmiga on se võimalik.
Uno
Uno
http://www.computerbild.de/download/Ahn ... 73496.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Portable on võtmesõna, Google abiks.
Portable on võtmesõna, Google abiks.
Ain Vagula
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Praegu katsetasin ning Brother's Kreeper hakkas mälupulgalt ilusti tööle.
Aga võib-olla selle pärast, et ka arvutisse oli Brother's Kreeper installitud.
Keegi võiks proovida kas Brother's Kreeper hakkab mälupulgalt tööle ka sellistel arvutitel millel pole kungi programmi installitud.
Aga võib-olla selle pärast, et ka arvutisse oli Brother's Kreeper installitud.
Keegi võiks proovida kas Brother's Kreeper hakkab mälupulgalt tööle ka sellistel arvutitel millel pole kungi programmi installitud.
-
Assar
- Kontakt:
Ahnenblattil on küll olemas ka programmiversioon mälupulga jaoks eraldi. Mina oma mälupulgal jooksutan aga hoopis täisversiooni ja ma pole isegi vaadanud milline see mälupulga variant eraldi on.unokiri kirjutas:Tere Assar. Aga kas Ahnenblatti programmiga on see võimalik.
Uno
Aga, kui su harjumuspärasel programmil sinu jaoks muid probleeme pole ja nagu ma Mardost aru sain, ka brotherskeeper toimib pulgalt, siis võib olla, et pole mõistlik programmi vahetada.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
-
maidu.leever
- Kontakt:
Kui sugulasel on arvutis BK, siis saab kasutada mälupulgal olevaid andmeid.unokiri kirjutas:Tänan vastamise eest. Mõtlesin et, mälupulgale oleks salvestatud andmestik koos programmiga. Mõte on selline, kui lähen mõnele sugulasel külla ja ta tahab ka suguvõsa uurida, et ta ei peaks neid anmeid mis minul olemas oma arvutisse üksaaval sisse toksima nagu mina seda tegin kui selle pogrammi enda arvutusse alla laadisin. Muidugi, kui mul oleks sülearvuti oleks se asi väga lihtne vist.
Uno
Kui sugulasel on mingi muu programm, siis sobib andmete vahetamiseks gedcom fail. Teie ekspordite BK-st, sugulane impordib oma programmi.
Kui arvutisse BK-d ei ole installitud, siis ainult mälupulgalt ta ei pruugi töötada.
-
Assar
- Kontakt:
No sellisel juhul soovitaksin tõesti kasvõi Ahnenblatt mälupulgale võtta. Mitte, et see programm viimane oleks.maidu.leever kirjutas:Kui sugulasel on arvutis BK, siis saab kasutada mälupulgal olevaid andmeid.
Kui sugulasel on mingi muu programm, siis sobib andmete vahetamiseks gedcom fail. Teie ekspordite BK-st, sugulane impordib oma programmi.
Kui arvutisse BK-d ei ole installitud, siis ainult mälupulgalt ta ei pruugi töötada.
Aga eeldaks küll, et raha eest võiks mingit boonust ikkagi ka saada.
Suguvõsauurimine iseenesest pole selline igapäevane tegevus, et igal sugulasel peaks mingi programm oma arvutisse allalaetud olema.
Mälupulka on mõnevõrra tõhusam tassida kui läpakat
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Tänan vastuste eest. Sain palju targemaks. Mul endal on sugupuu arvutis ka Ahnenblattis, nii et saan hakkama vist.
Uno
Uno