Saaga EAA.1248.1.34:46?985,1296,168,61,0
Mis kohaga on tegu?
Otsisin EKI kohanimeandmebaasist ja kõige sarnasem on Märjandi karjamõis (s.k. Merjandes).
Kui Märjandi on õige, siis kust ma leian selle koha hingeloenditest?
Ambla khk alt ma vaatasin kuid seal pole eraldi Märjandit.
Mis koht?
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
- Status: Eemal
-
Mardo Margumets
- Kontakt:
Nojah, aga nad võisid ju rännata. Kuskandis need Karl ja Katrina oma nime saanud on? Amblas ju ka mitte?
Muide, Märjamaa koguduse alt leiab sobival ajal sündivat ühe peaaegu sobiva tütarlapse küll (nimi ja isa nimi): Saaga EAA.1247.2.4:72?150,891,486,228,0
See on küll Maria Katharina, aga nimede seesugune muutumine polnud ju sugugi haruldane? Remann on pandud Märjamaa naaberkihelkondades Kullamaal ja Vigalas. Äkki see Karl lihtsalt läks selleks ajaks Märjamaalt minema?
Ma mõtlen, et ehk tasuks see variant üle kontrollida - kui mõnd paremat niidiotsa ei leia
Märjandi küla talusid võiks otsida Käravete või Raka või ka Seidla mõisate alt.
Muide, Märjamaa koguduse alt leiab sobival ajal sündivat ühe peaaegu sobiva tütarlapse küll (nimi ja isa nimi): Saaga EAA.1247.2.4:72?150,891,486,228,0
See on küll Maria Katharina, aga nimede seesugune muutumine polnud ju sugugi haruldane? Remann on pandud Märjamaa naaberkihelkondades Kullamaal ja Vigalas. Äkki see Karl lihtsalt läks selleks ajaks Märjamaalt minema?
Ma mõtlen, et ehk tasuks see variant üle kontrollida - kui mõnd paremat niidiotsa ei leia
Märjandi küla talusid võiks otsida Käravete või Raka või ka Seidla mõisate alt.
Katrin H.
-
fred.puss
- Kontakt:
See on Merjamaschen ehk Märjamaa kihelkond.
Fred Puss
Juhataja
Eesti Isikuloo Keskus
http://www.isik.ee
Palun erasõnumeid mitte saata - saatke e-kiri fred@isik.ee
Juhataja
Eesti Isikuloo Keskus
http://www.isik.ee
Palun erasõnumeid mitte saata - saatke e-kiri fred@isik.ee