Loodaks leida kontakti selle mehega või kellegagi, kes teab sellest midagi, või on kuulnud. Ma uuriks ise, kuid topelt tegemisel pole ju ka mõtet...
Kui mõni "originaalselt" Bakhoff kuskil on, võiks ka ühendust võtta
Kas vanavanaisa oli Martin Friedrich Bakhoff, sündinud 07.11.1876 Tallinnas (või hiljem Tallinna kolinud), Jaan Bakhoffi ja Liso Räso poeg?tomV kirjutas:Mu vana-vanaisa oli Martin Bakhoff. Martin kosis ära Armantine Wilhelmine Ikmelti. Neil olid lapsed Ernst (Vahur), Hilda, Friedrich (Lembit), Magda (suri pea kohe), Martin-Sigfried, Erich, Adolf, Leida ja Gunda. Ernst oli minu vanaisa. Tal oli poeg ja kaks tütart. Vanaisa vahetas nime Vooglaid'iks (vist 1934). Poja nimi oli Ülo ja tütardel Saima ja Salme. Ülol on kolm tütart ja kolm poega: Kati, Kai, Toomas, Meeli, Varro, Mihkel.
Toomas
PS. Mul on andmeid paari aasta taguse seisuga ~90 Martin Bakhoffi järglase või järglasega seotud isiku kohta. Andmed ei pärine uuringust vaid isiklikest teadetest ja on kontrollimata.
Arvatavasti on tegu ikka mitte ajalooarhiivilt, kes sellist teenust ei paku, vaid Eesti Isikuloo Keskuselt tellitud uuringuga. Meie oleme küll sellise töö teinud, kuid see puudutab vaid ühte haru Bakhoffidest. See nimi on esinenud aga ka paljudes teistes töödes, suguvõsa on ju väga suur.Tiina Ranna kirjutas:Tere! Ma ei ole küll ise seotud Bakhoffidega, kuid hoidsin just täna käes selle perekonna põhjalikku sugupuud. nimelt kuulub mu lähedane kolleeg sellesse suguvõssa ja keegi sugulane, kes elab Austraalias oli tellinud meie Ajalooarhiivilt suguvõsa uuringu. Selle ingliskeelse uuringu paljundus ringleb nüüd siin Eestis. Kui oled huvitatud, võiksin sind kokku viia oma kolleegiga
tervitades Tiina