Tere!
Kas kellegil on andmeid Eestist Venemaale Isakovi külla (Osmina raj)väljarännanud eestlastest aastatel umbes 1860. Nende hulgas oli ka minu vanavanaisa Karl Egipte(i) või Egipt koos perega,kelle hulgas oli ka minu vanaisa Karl Egipte.
Minu isa nimi oli Aleksandr Egipte (sünd 1907), kes mobiliseeriti juuni 1941 Novgorodist, sõjakomissariaadi kutsel oli nimi Egipt Aleksandr Karlovitš.
Aleksander oli aug 1941 Metšnikovi haiglas.
Järelpärimisel 1946 a tuli teade, et jäi dets. 1944 teadmata kadunuks
Valentina Animägi (Egipte)
kes teab prk. Karli Karli p.ja Aleksandr Egipt(e) kohta
-
kristel.parv
- Status: Eemal
kes teab prk. Karli Karli p.ja Aleksandr Egipt(e) kohta
Viimati muutis kristel.parv, Pühapäev 25. Jaanuar 2009, 19:46:01, muudetud 1 kord kokku.
Egipte (Egipti) sugupuu
Uurides Papagoide sugupuud jookseb nimi EGIPTI sisse 11.01. 1887, kui Toomas Reinu poeg Papagoi abiellub Katre Egiptiga (sünd. vist 14.IX.1867) vanemateks Jüri ja Mari Egipti. Kõik pärit Sangaste vallast. Toomas Papagoi läks vist ka mingil ajal Venemaale koos perega. Täpselt veel ei tea. Üldse tundub Egipti nime olevat olnud ainult Tartumaal Sangastevallas. Tervitustega Kadri
Viimati muutis Kadri102, Laupäev 03. September 2011, 00:13:09, muudetud 1 kord kokku.
-
kristel.parv
Tere, Oleg!oleg kirjutas:Tere, olen Oleg Egipte, elan Tallinnas, Osvald Egipte, Isakovist oli vist mu vanaisa vend või onuvend, täpselt ei tea.
Mul on hea meel, et Te vastasite. Kas te oskate täpsemini rääkida oma vanaisast- tema nimi, sünniaasta? Või on äkki mingi vanem pilt, mul endal on ka mõned vanad pildid ning äkki lähevad näod kokku?
Minu meiliaadress on kristelparv@hot.ee ning kui sa omad rohkem infot/pilte, oleks väga hea kui sa meili saadaks!
Vastust ootama jäädes, Kristel
-
kristel.parv
Re: Egipte (Egipti) sugupuu
Suured tänud info eest, ent mul pole nii kaugetest sugulastest peaaegu ühtegi eesnime teada, et kindlalt teada, et need klapivad. Segadust tekitab ka see, et on nii sugupuus nii Egiptesid kui Egiptisid.Kadri102 kirjutas:Uurides Papagoide sugupuud jookseb nimi EGIPTI sisse 11.01. 1887, kui Toomas Reinu poeg Papagoi abiellub Katre Egiptiga (sünd. vist 14.IX.1867) vanemateks Jüri ja Mari Egipti. Kõik pärit Sangaste vallast. Toomas Papagoi läks vist ka mingil ajal Venemaale koos perega. Täpselt veel ei tea. Üldse tundub Egipti nime olevat olnud ainult Tartumaal Sangastevallas. Tervitustega Kadri Papagoi
Küll aga vastas mulle üks inimene, et oli olemas Egipte, Robert Toomase poeg, sünd 1918. Surn 3.10.1942. Viimane elukoht enne sõda: Kuibõshevi oblast, Koshkinski rajoon, Estonski (=Eesti) külanõukogu, Gorovinka küla.
Praegusel hetkel ei jää mul vist midagi muud üle, kui minna uurima kirikuraamatuid Sangaste vallas.
Kui leian midagi, mis seda infot kinnitaks, annan teada !
Parimate soovidega, Kristel