Surmaaeg

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
uudishimulik
Status: Eemal

Surmaaeg

Postitus Postitas uudishimulik »

Tere, olen algaja suguvõsa uurija. Hakkasin pihta oma vanaemast, kes on sündinud 1935 aasal ja kes kasvas lastekodus. Tema oma vanematest midagi ei tea. Sünniregitris oli ema nimi ja, et oli vallaslaps ja tema ema sündis 21.12.1905 / 03.01.1906 Tallinnas. Kust ma võiksin leida infot millal ja kus tema ema suri. Oskab keegi mingi natuke juhatada?
vibu11
Kontakt:

Postitus Postitas vibu11 »

No tere tulemast meie sekka!

Nagu aru saan, siis selle naisterahva nimi, kes sündinud 21.12.1905 ja ristitud 03.01.1906 on teada?
Jaanis Valk
http://www.ahtofilm.com" onclick="window.open(this.href);return false;
siirite

Postitus Postitas siirite »

Tere! Võiksite esitada päringu Tallinna Linnaarhiivile linnaarhiiv@tallinnlv.ee või/ja Tallinna perekonnaseisu ametile pppsa@tallinnlv.ee . Oma kogemus nende asutustega positiivne. Aega läks küll kaua 3-4 nädalat, aga sain vastused. Jõudu ja jaksu!
Uku.Velbri
Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.

Postitus Postitas Uku.Velbri »

Kui Tallinnasse maetud, siis matmise aja võib leida siit:
http://www.kalmistud.ee/est/otsingud/ma ... /matotsing .
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.

Postitus Postitas uudishimulik »

Tänan teid kõik väga :D . Saatsin meilid ära, jään nüüd põnevusega ootama, mis vastatakse. Tallinna kalmistute otsingust aga kahjuks sellise nimega inimese matmispaika ei leitud (võibolla abiellus, maetud mujale jne). Aga jään nüüd ootama, mis mulle vastab Tallinna Linnaarhiiv ja perekonnaseisu osakond.

Ps. kas kaks sünniaega ei peaks mitte olema selle pärast, et uue ja vana kalendri järgi? Mitte ei ole üks ristimise aeg?

Helin
Riina.Kallas

Postitus Postitas Riina.Kallas »

uudishimulik kirjutas:Ps. kas kaks sünniaega ei peaks mitte olema selle pärast, et uue ja vana kalendri järgi?
Jah, olen sinuga päri. Päevade erinevus vastab ka minu arvutuste järgi vana/uue kalendri erinevustele.
unokiri

Postitus Postitas unokiri »

Uku Velbri kirjutas:Kui Tallinnasse maetud, siis matmise aja võib leida siit:
http://www.kalmistud.ee/est/otsingud/ma ... /matotsing .
Kas on võimalik päringuid teha ka teiste kalmistute kohta. Mind huvitab näiteks Pärnu kalmistud.
Uno.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”