Palun abi
-
oliver.laiduner
- Status: Eemal
Palun abi
Otsin Oskar Laidoneri järglasi.On teada nii palju,et1937 või 1938 aastal sündis poeg Rudolf (Ruudi) Laidoner.
-
Kalle Kängsep
-
liisbet
Tere!
Ja häid jõule!
Soovitaks ühendust võtta Genealoogia Seltsi Viljandi osakonnaga. Seal on üks inimene, kes on Laidoneride suguvõsa uurinud. Saad sealt vast ta andmed. Osaliselt on sugupuu kirjas ka Johan Laidoner kohta käivas raamatus (vähemalt selles, mis väljaspool Eestit välja on antud). Kahjuks ei saa ma neid andmeid siin kirja panna, kuna raamat mul Rootsis ja ise Eestis.
Kui Sul seda Eestis leida ei õnnestu, siis anna teada, saadan info.
Parimate tervitustega
Ly
Ja häid jõule!
Soovitaks ühendust võtta Genealoogia Seltsi Viljandi osakonnaga. Seal on üks inimene, kes on Laidoneride suguvõsa uurinud. Saad sealt vast ta andmed. Osaliselt on sugupuu kirjas ka Johan Laidoner kohta käivas raamatus (vähemalt selles, mis väljaspool Eestit välja on antud). Kahjuks ei saa ma neid andmeid siin kirja panna, kuna raamat mul Rootsis ja ise Eestis.
Kui Sul seda Eestis leida ei õnnestu, siis anna teada, saadan info.
Parimate tervitustega
Ly
-
oliver.laiduner
Assar küsis:
Kas sama suguvõsa?
Sama suguvõsa jah.
Uurisin isa käest natuke infot(niipalju,kui tema teab).Oskari abikaasa oli ingerlanna(nime kahjuks ei teadnud).Arvas ,et põgenes koos lapsega Läände.Mainis veel , et Vene ajal otsisid Oskari sugulased Eestisse jäänud sugulasi.Tädi ja vanaema ei tahtnud ühendust võtta(kartsid siinseid võimu organeid).
Kas sama suguvõsa?
Sama suguvõsa jah.
Uurisin isa käest natuke infot(niipalju,kui tema teab).Oskari abikaasa oli ingerlanna(nime kahjuks ei teadnud).Arvas ,et põgenes koos lapsega Läände.Mainis veel , et Vene ajal otsisid Oskari sugulased Eestisse jäänud sugulasi.Tädi ja vanaema ei tahtnud ühendust võtta(kartsid siinseid võimu organeid).
-
laivi savi
Vaatan hetkel personaalraamatut Äksi kandist ja jäi silma selline kanne:
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 2350,742,0
Äkki on sul sellest abi?
Laivi
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 2350,742,0
Äkki on sul sellest abi?
Laivi