Rapla genealoogia selts?
-
Marita
- Status: Eemal
Rapla genealoogia selts?
Otsin inimesi Raplast(tänapäeva Rapla maakonnast) ja lähiümrusest kes oleks huvitatud Rapla Genealoogia Seltsi olemasolust.
Kuna see tänasel päeval Raplas puudub siis otsin huvitatud inimesi, kas üldse on sellisel ettevõtmisel tulevikku???
Kõigil huvitatuil palun ühendust võtta esimesel võimalusel, natuke on kiire ka kuna otsin muuhulgas ka näitusematerjale Rapla näituse joks.
maritaradiko@gmail.com
Tel.5181223
Kuna see tänasel päeval Raplas puudub siis otsin huvitatud inimesi, kas üldse on sellisel ettevõtmisel tulevikku???
Kõigil huvitatuil palun ühendust võtta esimesel võimalusel, natuke on kiire ka kuna otsin muuhulgas ka näitusematerjale Rapla näituse joks.
maritaradiko@gmail.com
Tel.5181223
-
Kalev Kask
-
Marita
Enne näitust sooviks veel väikesi kokkusaamisi teha et materjalid välja valida.
-
Marita
järgmine kokkkusaamine
Järgmiseks korraks on 14.detsember kell18.30 Samas majas-Ingliste lasteaias.
Rapla kokkusaamistest
Tere
Mina ise elan Harjumaal ja ilmselt ei jõua kuidagi Raplasse kokkusaamistele või kui siis vast mõnele. Küll aga huvitab mind sealne tegevus. Nimelt on minu esivanemad Kaiu mõisast ja see jääb ju Raplamaale.
Uurimine on pooleli aga ühed juured on kindlalt Kaiust ja kui ma ei eksi siis on mul isegi kaugeid sugulasi seal elamas.
Kas oleks võimalik saada infot kokkusaamistel arutatust ja tegemistest? Muidugi huvitaks ka näitus, kui see teoks saab.
Tervitab
Tamara
Mina ise elan Harjumaal ja ilmselt ei jõua kuidagi Raplasse kokkusaamistele või kui siis vast mõnele. Küll aga huvitab mind sealne tegevus. Nimelt on minu esivanemad Kaiu mõisast ja see jääb ju Raplamaale.
Uurimine on pooleli aga ühed juured on kindlalt Kaiust ja kui ma ei eksi siis on mul isegi kaugeid sugulasi seal elamas.
Kas oleks võimalik saada infot kokkusaamistel arutatust ja tegemistest? Muidugi huvitaks ka näitus, kui see teoks saab.
Tervitab
Tamara
tere
Mul vanaema poolne suguvõsa ka Raplamaalt pärit.Kabala,Ohukotsu,Alu.Kunagi kui jõuan seda põhjalikumalt uurida siis kindlasti sooviks andmeid võrrelda,äkki on kattumisi.Praegu olen uurinud selliseid nimesi - Uustallo(Kabala),Tamm(Ohukotsu) ja Tramm.
-
Marita
raamatu nimi on "Kaiu Talud ja saunad" raamat on ka Rapla keskraamatukogus saadaval, ehk on teistes raamatukogudess ka Hind oli tal kunagi 200kr
Ma ei tea kas neid veel müüakse. Raamatu väljaandmine toimus minu teada koostöös Mahtra talurahva muuseumiga, sealt sai neid ka osta.Raamatu tagaosas on suht hea register kust saab nimede järgi otsida kus talus nimi esineb.
Ma ei tea kas neid veel müüakse. Raamatu väljaandmine toimus minu teada koostöös Mahtra talurahva muuseumiga, sealt sai neid ka osta.Raamatu tagaosas on suht hea register kust saab nimede järgi otsida kus talus nimi esineb.
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
Tere Marita.Marita kirjutas:Praegu on Rapla keskraamatukogus näitus üleval kuni jaanuarikuu viimase päevani.
Näituse võtame maha oma järgmisel kokkusaamisel 31.jaanuar kell13.00 kõik huvilised on loomulikult oodatud.
Millisel kellaajal peaks kohal olema, et veidi vestelda ja muljetada, enne kui kolimiseks läheb. Ja kas Mahtra Sõdalane, Rait Talvoja, juhtub ka ehk seal lähedal viibima. Minu esid Juuru serva alt pärit ja Maidla mõisa nimekirjast tuvastatud Kronid ja Erikud.
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
-
Uku.Velbri
Niih, Rappelist tagasi. Oli tore, sai mõnegi foorumist tuttava elusuuruses ära näha ja eeldusi mitmete rippuvate niidiotste kokkusõlmimiseks lähimas tulevikus
.
Tänud perenaisele... või ei, nüüd juba Pealikule, aga eks ta ise kritseldab pikemalt.
Tänud perenaisele... või ei, nüüd juba Pealikule, aga eks ta ise kritseldab pikemalt.
Tervitades,
Uku
Mardo Margumets
- Kontakt:
Valmis Rapla osakonna kodulehekülg
http://www.genealoogia.ee/rapla/
http://www.genealoogia.ee/rapla/