Aitäh, Mardo-Mari! Arvan, et võib-olla peakski selle Põltsamaa Öhrenite liini rahule jätma, kõiki niite nagunii kokku ei leia,sest nagu Assar kirjutas, on neid ka Võrus ja veel paljudes kohtades. Peamine, see mööndusega öeldud "minu " liin tuleb ikka Läänemaalt ja ma sellega täiesti rahul

Ja ei leidnud ma Põltsamaa varasematest meetrikatest midagi, peale selle, mis kirja pandud eelpoolsetel linkidel. Sai seda jubedat kirja veerida poole ööni! Küll on ikka vahe! Need Võisiku dokumendid, mida ma Lena Kassi otsides lapanud olen nüüd viimasel ajal, on ikka superloetavad,võrreldes Põltsamaa omadega. Eks muidugi aeg ka teine, sajand ikka vahet. Nüüd saan aru, miks taat, neid Põltsama omi uurides, mõnikord kaeblikult ohib ja puhib!
Aga see selleks. Ja siis kaob vajadus, sul, Mari , ka arhiivist midagi otsida, kuigi aitäh pakkumast, see oli nii tore abikäsi. Võib-olla kunagi edaspidi, kui sa ikka Tartus käid, paluks sul Ülikooli arhiivist midagi Nikolai Oehreni kohta vaadata, aga enne peab teadma, mida täpselt. Eks? Ja see oli tore üllatus, et sa Genis minu uudisvoogu jälgid ja uusi andmeid lisad! Ilusat päeva. Niina