Tere üle pika aja!
Olen taas jännis väljalugemisega. Kas keegi oskab aru saada, kust on üle tulnud Pühajärve mõisasse Michelsonid?
Saaga EAA.1865.2.51/20:2 . Kahjuks on 1816. a. hingeloendus selles mõisas peaaegu olematu, pole ka 1826.a. vaheloendust ja nii kipub jälg käest kaduma.
Parimate advendiajasoovidega
Arvi Sepp
Kuidas aru saada?
-
moonika.pohla
- Status: Eemal
Re: Kuidas aru saada?
Selle koha kohta Saaga EAA.1865.2.51/20:2?1116,1729,137,54,0
see koht peaks olema see:
http://www.biblioserver.com/geonimed/in ... &gid=1&id=" onclick="window.open(this.href);return false;
See on üldse hea koht leida tõlget vanadele kohanimedele. Muud juttu ma tõlkida ei oska,
ehk keegi oskab veel aidata.
Edu.
Moonika
see koht peaks olema see:
http://www.biblioserver.com/geonimed/in ... &gid=1&id=" onclick="window.open(this.href);return false;
See on üldse hea koht leida tõlget vanadele kohanimedele. Muud juttu ma tõlkida ei oska,
ehk keegi oskab veel aidata.
Edu.
Moonika
-
Riina.Kallas
Johan Michels S.'i taga on eelmise rea selgituse kordamisele viitav märk. Seal eelmisel real on kirjas 1816 entlaufen gewesen - 1816.a. paos olnud.
Terv.Riina
Terv.Riina
-
Arvi Sepp
Jah see Wollust käib selle viimase pere (Jussade) kohta. Aga ülalpool on veel MIchelsone, kelle taga on tekst "1816 ubergangen": Aga mis tekst on punkt B. Gesinderleute all? Kas see ei anna mingit vihjet, kust nad on tulnud?
Arvi
Arvi
-
Riina.Kallas
Kahjuks ei anna ka see vihjet. See tekst on Steuer- und Rekrutenpflichtige - maksu- ja sõjaväekohustuslased.
Terv.Riina
Terv.Riina