Otsin Brandt

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Üksuudishimulik
Status: Eemal

Otsin Brandt

Postitus Postitas Üksuudishimulik »

Tere!
Olen näinud siin foorumis perenimega Brandt otsinguid ja heatahtlikku abistamist.
Ehk on abi ka mulle?
Kuidas olid suguluses Framhold(Friedrich) Gotlieb Brandt, s 20.05.1824, ja Nikolai Brandt?
Katsa

Re: Otsin Brandt

Postitus Postitas Katsa »

Kes nad olema peaksid? Selleks, et üldse midagi arvata, oleks vaja oluliselt rohkem andmeid - sünniajad, kohad, mingid lingid teada olevatele allikatele jne.
Katrin H.
Üksuudishimulik

Re: Otsin Brandt

Postitus Postitas Üksuudishimulik »

Tere!
Framhold Gottlieb, Johani poeg Brandt oli sadulsepp Haapsalus ja ostis seal krundi: 20.10.1870 – ostu-müügi leping, 25.05.1871 kinnistamise kp (sisu: Kooliõpetaja Julie Titze(hiljem abiellus professor Trischoga) müüs Vana-Varblas sündinud Framfold Gottlieb Johani poeg Brandtile(1824-1900), tema eesnimi kinnistus dokumentides Friedrich, kuid 1878. a. antud rae tõendi järgi tegemist identse isikuga, 1871a.puust elumaja, kivist kuur ja aed(kinnistu dokumendist). Kui ta suri, pärandas ta krundi oma kolmele tütrele ja need omakorda oma lastele. Nüüd elan mina seal majas ja mul on fotoalbum, mis oli Framfold Gottliebi lapselapse oma. Selles albumis on pilt Nikolai Brandtist ja ma soovin teada, kes see mees oli Framhold Brandtile.
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”