Masingite kokkutulek

Teated suguvõsa kokkutulekute kohta. Pealkirja/teemasse kindlasti kirja panna suguvõsa nimi ning võimalusel ka päritolu kihelkond!
Vasta
matti.masing
Status: Eemal

Masingite kokkutulek

Postitus Postitas matti.masing »

Tere! Masingite suguvõsa kokkutulek on kavas Toilas 21. septembril 2024. Osalemise soovist kirjutada eelnevalt mulle: matti.masing (att) gmail.com
Matti Masing
matti.masing
Status: Eemal

Re: Masingite kokkutulek

Postitus Postitas matti.masing »

Tere! Masingite suguvõsa kokkutulek toimus Toilas, kus laupäeval, 21. septembril 2024 tegime väikese õhtumatka koos kolme osalejaga. Ilm oli tuuline ning jahe, ent piirkond väga põnev ning täidetud ajalooga: Toila rand, Põhja-Eesti klint ja selle alune mets, suursugune Pühajõgi koos oma oruga, Toila Oru park.

Läksime välja veel järgmiselgi päeval, 22. septembril. Siis oli ilm vaiksem ning päikest täis. Hommikul avastasime Karuväravate taga uhke dendropargi ja selle all klindi-oru metsa koos jõekaldaga, kus mina polnud varem käinud.

Külastasime minu vanatädi elukohta 1960-ndail ja 1970-ndail, samuti toonaste sõprade tegevuspaiku Pikk tn 10 piirkonnas. Lõuna paiku saime osa Pannkoogipühapäevast samas lähedal asuvas tänavaäärses majas nimega "Käsitööveranda". Hiljem selgus, et selles majas kirjutas luuletusi Marie Under!

Pärastlõunal oli võimalus mõnel meist nautida korvpallimängu Toila SPA juures asuval platsil, teised jälle osalesid SPA tegevustes.

Järgmiste kohtumisteni Masingite teemas !!
Matti Masing (s 1953)
Vasta

Mine “Suguvõsa kokkutulekud”