Saaga EAA.3134.1.63:67?276,456,2244,1037,0
Kas Hindrek on Kaasiko talust?Kas naine on Liso-mis seal järel on?Kas Lisol olid lapsed kes noorelt surid?Aleksandri naisel Juulil pole vaist sünniaega märgitud.5.laps Julie järel kas on salvitud,mis see tähendab ja mis seal lõpus veel kirjas on?
Palun abi,algajale on kõik väga keeruline
Re: Palun abi,algajale on kõik väga keeruline
Jah.veepisar kirjutas: Pühapäev 26. Veebruar 2017, 11:10:02 Saaga EAA.3134.1.63:67?276,456,2244,1037,0
Kas Hindrek on Kaasiko talust?
Jah, naine on Liso. Järel sulgudes on tema neiupülvenimi WakkerKas naine on Liso-mis seal järel on?
Sündinud on ta 29.11.1843 Tagamõisas
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,431,107,0
Noorelt suri Liso viimane laps Jakob 13.08.1885-27.08.1903Kas Lisol olid lapsed kes noorelt surid?
Suured tänud!Kuna olen algaja nii suguvõsa uurimises kui ka IT asjades,siis teen igasuguseid lolle vigu.Aga jätkan visalt.Mis on kirjas %.lapse Julie(?) järel see pikk kiri? Kas Marie all on tema lapsed või on see midagi muud.Kui edaspidi saadan siis kas pealkiri peab olema alati lihtsalt:palun abi ei mingit muud juttu?Kui tahan et minuga võiksid ühendust võtta need kes uurivad suguvõsasid LINK ja ABOLTIN siis see info vist tuleb ka saata kuskile allfoorumisse või kuidas? Vabandused ja tänud veelkord !
Tere Veepisar!
Ei tasu nüüd suure asja algust karta! Eks meil kõigil olnud mingine üle kändude algus, osad võbolla ei raatsi mäletada, aga alguses olime kõik toorevõitu. Mina pole siiani veel eksperdiks saanud. Pean ikka ja jälle abi küsima. Meil siin foorumil on piiritu teadmisbaasiga suurepärased inimesed nagu JussK, Katsa, Turvamees, Arkin, Fossiil, Mardo Margumets ja mitmed teised. Ma ise olen saanud kõiksugust abi oma uurimistel.
Foorumi jaotus iseenesest on lihtne. Kui on vaja mingi sõna välja lugeda ja üksi hakkama ei saa, siis teed uue teema kategooriasse "Arhiivimaterjalidest välja lugemine" ja enamik muid asju paned kategooriasse "Perekonna ajalugu", kui teemaks pole just mingi kindla piirkonna ajalugu - selleks on oma alajaotused.
Mis puutub postitatud linki, siis mina ühegi Julie järelt pikka kirja ei leia. Vaid üks Julie (Kaasiko Hindrek Link'i 5. laps) on kelle, kohta on kirjutatud millal ta leeritatud on ja millal ta ära suri (1918 2. märts).
Marie all on ilmselt jah tema lapsed, vaadates sünniaastaid.
Kui vaja, küsi aga juurde, ei ole vaja karta. Selles too foorumi osa mõte ongi, et aidata välja lugeda ja välja selgitada kes on kes ja mis on mis.
Ei tasu nüüd suure asja algust karta! Eks meil kõigil olnud mingine üle kändude algus, osad võbolla ei raatsi mäletada, aga alguses olime kõik toorevõitu. Mina pole siiani veel eksperdiks saanud. Pean ikka ja jälle abi küsima. Meil siin foorumil on piiritu teadmisbaasiga suurepärased inimesed nagu JussK, Katsa, Turvamees, Arkin, Fossiil, Mardo Margumets ja mitmed teised. Ma ise olen saanud kõiksugust abi oma uurimistel.
Foorumi jaotus iseenesest on lihtne. Kui on vaja mingi sõna välja lugeda ja üksi hakkama ei saa, siis teed uue teema kategooriasse "Arhiivimaterjalidest välja lugemine" ja enamik muid asju paned kategooriasse "Perekonna ajalugu", kui teemaks pole just mingi kindla piirkonna ajalugu - selleks on oma alajaotused.
Mis puutub postitatud linki, siis mina ühegi Julie järelt pikka kirja ei leia. Vaid üks Julie (Kaasiko Hindrek Link'i 5. laps) on kelle, kohta on kirjutatud millal ta leeritatud on ja millal ta ära suri (1918 2. märts).
Marie all on ilmselt jah tema lapsed, vaadates sünniaastaid.
Kui vaja, küsi aga juurde, ei ole vaja karta. Selles too foorumi osa mõte ongi, et aidata välja lugeda ja välja selgitada kes on kes ja mis on mis.
5. lapse Julie taga on esimene pool eesti keeles -- loeks välja "Salvitud 29. VI 1916 Karja kirikus" ja teine saksa keeles, mis peaks tähendama, et surnud 1918 ja Kihelkonna (Kielkond) luteriusu kalmistule maetud. Kahte viimast sõna päris kindlalt siiski ei julge kinnitada. Salvimine võiks tähendada seda, et Julie on usku muutnud ja tulnud õigeusust luteri kogudusse üle.