An'i päritolu

Arhiivimaterjalidest (sh Saagas olevatest) raskesti aru saadavate sõnade jm välja lugemine
Vasta
leeni
Status: Eemal

An'i päritolu

Postitus Postitas leeni »

Usinad abilised, ehk saate aidata - olen hädas ühe An'i päritolu ehkperenime või isegi isa nime määramisega

personaliraamatu http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,576,192,0" onclick="window.open(this.href);return false; järgi sündinud 31.05.1815, Loja's. Ei loe välja, mis seal mahakriipsutatud teksti taga on.
sünnimeetirkas ei leia,
leerilaste nimekirjas võiks olla see http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 3,954,45,0" onclick="window.open(this.href);return false; Kas siit võib midagi välja lugeda - ise ei oska ning pole tuttav sellega, mida leerilaste kohta kirja pandi.
Surmameetrika: http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... 1824,100,0" onclick="window.open(this.href);return false;

Kui keegi oskab aidata siis tänud ette
Huvipakkuv nimi: Pillar (kahjuks ei tea kust pärit, nimi on leitud Venemaalt vaarema Anna Maria surmametrikast). Olen väga tänulik igasuguse info eest, sest peale mõisnike pole seda nime kohanud.
Arvo.Jägel

Re: An'i päritolu

Postitus Postitas Arvo.Jägel »

Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga :)
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
leeni

Tänan väga.
Ei leidnud neid ise :( , kohe näha, et arenguruumi veel VÄGA palju. :)
Huvipakkuv nimi: Pillar (kahjuks ei tea kust pärit, nimi on leitud Venemaalt vaarema Anna Maria surmametrikast). Olen väga tänulik igasuguse info eest, sest peale mõisnike pole seda nime kohanud.
leeni

Ehk on võimalik veel algajat aidata ja välja lugeda, mis on kirjas teise viite viimases lahtris.?
Arvo.Jägel

Postitus Postitas Arvo.Jägel »

Kahjuks niipalju ma seda keelt ei valda, et märkust välja lugeda. Midagi pruudi isa kohta vast - seal märkustes vist isamehed? - ma selle koha pealt ka üsna algaja. Eks mõni kogenum foorumlane kommenteerib :)

Sünd muide tundub olema siin: Saaga EAA.3168.2.3:98?1181,578,1112,145,0. Seal on küll ristimärk juures, justkui oleks ää surnud - aga muu klapib, isa nimi ja lapse nimi ja koht ja kuupäev. Abieluväline sünd, see sõna unehelich seal lapse nime kohal.
Hallis kirjas jutud on lihtsalt loba, postituse väärtuslik osa on ikka musta värviga :)
NB! Hetkel tunnen huvi Harku Kask'ede vastu!
leeni

Tänud veelkord, Arvo nii kiire abi eest.

Seda sünnimetrika kirjet ma ka 'kahtlustasin', aga kuna mul siis polnud abieluga seitud kandeid siis oli liiga vähe andmeid, et selles kindel olla.
Vasta

Mine “Arhiivimaterjalidest välja lugemine”