Nissi kihelkond- Ellamaa??
Nissi kihelkond- Ellamaa??
Sooviksin tutvuda Nissi kihelkonna hingeloenditega.
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=34 ... 44579d48b3" onclick="window.open(this.href);return false;
tean, et minu üks suguvõsa haru on pärit Ellamaalt ja hilisemates dokumentides olan ma andmed ka selle küla alt alati leidnud. Viidatud lingilt ma aga Ellamaad ei leia? Kuidas otsida, mis küla alt?
http://www.ra.ee/dgs/browser.php?tid=34 ... 44579d48b3" onclick="window.open(this.href);return false;
tean, et minu üks suguvõsa haru on pärit Ellamaalt ja hilisemates dokumentides olan ma andmed ka selle küla alt alati leidnud. Viidatud lingilt ma aga Ellamaad ei leia? Kuidas otsida, mis küla alt?
Re: Nissi kihelkond- Ellamaa??
Ellamaa küla kuulus Sooniste mõisale, mõis omakorda asus Kullamaa kihelkonnas. Seega - Kullamaa kihelkond - Sooniste mõisa revisjon - Ellamaa küla. Kirikus käisid ellamaalased tõepoolest hoopis Nissis.
Katrin H.
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
- Status: Eemal
Siin kuskil olid Saaga spikrid, ei mäleta enam kus täpselt. Saadan Sulle meilile tabeli, mille salvestasin enda arvutisse.
Millised nimed Sul uurimise all on, enamik Ellamaalasi on ka minu puus esindatud.
Millised nimed Sul uurimise all on, enamik Ellamaalasi on ka minu puus esindatud.
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
Tere nüüd ka siit kaudu ja tänud veelkord spikrite eest.
Minul on sealt kandist (Ellamaa, Russalu) pärit emapoolse vanaema liin. Vanaema isa oli Kulbi Hindrek Müürberg ja ema Mai Pastow. Nende harude uurimisega hetkel tegelen. Kuna olen kirikuraamatute lugemisel veel üsna algaja siis hetkel olen pisut ummikus Mai isa Jaani, isa ja võimalike vendade õige paikasaamisega.
Minul on sealt kandist (Ellamaa, Russalu) pärit emapoolse vanaema liin. Vanaema isa oli Kulbi Hindrek Müürberg ja ema Mai Pastow. Nende harude uurimisega hetkel tegelen. Kuna olen kirikuraamatute lugemisel veel üsna algaja siis hetkel olen pisut ummikus Mai isa Jaani, isa ja võimalike vendade õige paikasaamisega.
-
Uku.Velbri
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
Minu puus on paarkümmend Pastow'it. Millal need Jaanid, Maid ja Müürbergid sündinud võiks olla?
Tervitades,
Uku
passer urbanus
Uku - millised need Saaga spikrid on? Mind ka huvitaks.
-
Harri.Värs
Uku ehk pidasid seda lingikogu silmas: http://web.zone.ee/passergenesis/kogudus-mois.htm" onclick="window.open(this.href);return false;?
Kõik mured ja teated privasse või e-mailile: harri.vars ät gmail.com
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
Uurin: Vers, Värs, Värsi, Väärsi, Brecher (Kivinurm), Neljas, Kristal, Dubro(v) (Tammeorg), Põld (Saaremaa, Pilguse), Dubrovkin (juudid Tallinnas)
-
passer urbanus
Harri - sääl Ellamaad ei ole ...
-
Uku.Velbri
Need on Kullamaa ja Juuru mõisate hingeloendite alguskaadrite numbrid (Excel'i tabel). Autor on Ülo Rehepapp.passer urbanus kirjutas:Uku - millised need Saaga spikrid on? Mind ka huvitaks.
Tervitades,
Uku