Väike Abi
Re: Väike Abi
Mumeelest on seal tema naine Ann, siis kaks tütart, siis kaks abielus poega (ja nende naised), siis vallalised pojad.
Aga kes Kustavi vanemad on, mis talust või nii?
-
Loopmann
- Status: Eemal
aga need kõrval täitsa paremal,kas üks poeg on Aleksander(1889)?Mari.Sarv kirjutas:Mumeelest on seal tema naine Ann, siis kaks tütart, siis kaks abielus poega (ja nende naised), siis vallalised pojad.
Ja kas tõesti kõige Juhhan oli 25 aastat vanem Aleksanderist?
Aleksandri sünnikirje Saaga EAA.1231.1.217:222?165,713,1064,73,0 ütleb (nagu ka personaalraamatust tundub), et ta on Kustase tr. Leena v. Leenu vallaslaps.
Personaalraamatust:
Loopmann Kustav, sündind Päril 1835, leer Haljalas 1855, abielu 1859 Haljalas, 1896 läinud vist kusagile venemaale.
?Einbork'i tütar, naine Ann, snd 1836 Wrangelhofis
Tütar Leena, snd. 1860, abiellunud Karel Wussari (või Vassari)ga 1891, lapsed Rosalie Marie (s. 1885), Aleksander 1889
Tütar Julie Marie, snd. 1866, ka vist vallaslapsed Rudolf ja Elvine, 1888 kolinud vist Gubanitsa (mis on mumeelest Narvast edasi kuskil Ingerimaal)
Poeg Juhan, s. 1864, abiellunud 1887, lapsed Anna Pauline (1887) ja August ... (1889), tundub et on kas ise siirdunud Pärile (Kattentack) või on sinna (st. siis Kullamaale? kirikuteatis saadetud).
Juhani naine Leenu, kes on Kangert Jüri lesk, snd. 1856
ja tema tütar Katta Maria Kangert, snd. 1879, abiellunud 1900 Hermann Ra...abergiga
Poeg Hans, snd. 1869, abiellunud 1893 Haljalas
ja Hansu naine Leenu Veervaldi tütar Liisa, snd. 1874; on vististi 1893 ehk abielludes samuti kirikuteade Pärile
Edasised pojad peaks arusaadavad olema.
Proovisin tulutult Kullamaa meetrikast Kustase sünnikirjet leida, aga ei midagi.
Personaalraamatust:
Loopmann Kustav, sündind Päril 1835, leer Haljalas 1855, abielu 1859 Haljalas, 1896 läinud vist kusagile venemaale.
?Einbork'i tütar, naine Ann, snd 1836 Wrangelhofis
Tütar Leena, snd. 1860, abiellunud Karel Wussari (või Vassari)ga 1891, lapsed Rosalie Marie (s. 1885), Aleksander 1889
Tütar Julie Marie, snd. 1866, ka vist vallaslapsed Rudolf ja Elvine, 1888 kolinud vist Gubanitsa (mis on mumeelest Narvast edasi kuskil Ingerimaal)
Poeg Juhan, s. 1864, abiellunud 1887, lapsed Anna Pauline (1887) ja August ... (1889), tundub et on kas ise siirdunud Pärile (Kattentack) või on sinna (st. siis Kullamaale? kirikuteatis saadetud).
Juhani naine Leenu, kes on Kangert Jüri lesk, snd. 1856
ja tema tütar Katta Maria Kangert, snd. 1879, abiellunud 1900 Hermann Ra...abergiga
Poeg Hans, snd. 1869, abiellunud 1893 Haljalas
ja Hansu naine Leenu Veervaldi tütar Liisa, snd. 1874; on vististi 1893 ehk abielludes samuti kirikuteade Pärile
Edasised pojad peaks arusaadavad olema.
Proovisin tulutult Kullamaa meetrikast Kustase sünnikirjet leida, aga ei midagi.
Ei jah, Kattentack, millest juttu, pole ilmselt mitte Kullamaa Päri, vaid Haljala Aaspere.
-
Loopmann
Mari.Sarv kirjutas:Ei jah, Kattentack, millest juttu, pole ilmselt mitte Kullamaa Päri, vaid Haljala Aaspere.
jah Kustase on sündinud haljalas seda ma olen näinud,aga üks küsimus weel,kuidas Aleksander ja Madis
sugulased?et siis Madis on Aleksanderi onu jah?
No jah.
-
Loopmann
Miljon tänu sulle Mari.
hmm, otsisin foorumist nime "Einbork" ja sattusin siia 
tundub, et see naise liin jookseb minu sugulasteni ka välja:
Jaani Joos(epi?). Rein Einbork on sündinud Wrangelshofis, tema Kavastu personaalraamat on Saaga EAA.1224.1.236:119
Esimesed 2 last seal raamatus on sünnikannete järgi naisega, kelle nimi on Mai, aga keda sealsamas tema naisena ei ole.
Loopmanni viidatud Ann Einbork samas kohas aastal 1836 ja tema isa on samuti Jani Josepi Rein Einborg ja ema nimi Mai, seega 99,9% minu mainitud Reinu laste vanem õde.
seda Einbork/Einborg nime kirjutusviisi olen näinud vahelduva eduga ka Reinu teisi lapsi uurides
tundub, et see naise liin jookseb minu sugulasteni ka välja:
Jaani Joos(epi?). Rein Einbork on sündinud Wrangelshofis, tema Kavastu personaalraamat on Saaga EAA.1224.1.236:119
Esimesed 2 last seal raamatus on sünnikannete järgi naisega, kelle nimi on Mai, aga keda sealsamas tema naisena ei ole.
Loopmanni viidatud Ann Einbork samas kohas aastal 1836 ja tema isa on samuti Jani Josepi Rein Einborg ja ema nimi Mai, seega 99,9% minu mainitud Reinu laste vanem õde.
seda Einbork/Einborg nime kirjutusviisi olen näinud vahelduva eduga ka Reinu teisi lapsi uurides