otsin isa ja vajan abi selles

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
drrimilemel
Status: Eemal

otsin isa ja vajan abi selles

Postitus Postitas drrimilemel »

Ma vabandan, kui vale koht kuhu postitada aga ma pole kursis kuhu see peaks käima. Niisiis, ma ostin isa, ma tean nime, mul on sünnitunnistus ja kirjad aadressiga, kus ta enam ei ela. Mu ema ei aita kindlasti, seega see on välistatud.
Ma tahan vaid teada kuhu ma peaks pöörduma info jaoks. Isa viimane elukoht on jeroslav, valgevene. Sealt ta vist on pärit.
Hellin

Re: otsin isa ja vajan abi selles

Postitus Postitas Hellin »

Sind otsides saade ...

Aga on ka vöimalus, et kirjuta kiri, tutvustades ennast , seda, keda otsid ja palu härdalt abi. Kindlasti keegi aitab venekeelse kirja kokku panna.
Saada kiri Jaroslavi linnavalitsusse, sealsesse Rahvastikubyroosse, Valgevene Punasesse Risti , isa viimase aadressi järgi naabritele ja kasvöi sealsesse linna miilitsasse. Igaks juhuks vöid ka Eesti esindusse Valgevenes, et mida nemad soovitavad. Loodetavasti satud möne hea inimese peale kuskilgi ja saad infot. Kui on oma 5-6 kirja teel, on mingi töenäosus. .
Assar
Kontakt:

Re: otsin isa ja vajan abi selles

Postitus Postitas Assar »

drrimilemel kirjutas:Ma vabandan, kui vale koht kuhu postitada aga ma pole kursis kuhu see peaks käima. Niisiis, ma ostin isa, ma tean nime, mul on sünnitunnistus ja kirjad aadressiga, kus ta enam ei ela. Mu ema ei aita kindlasti, seega see on välistatud.
Ma tahan vaid teada kuhu ma peaks pöörduma info jaoks. Isa viimane elukoht on jeroslav, valgevene. Sealt ta vist on pärit.
Hellin ütles juba peaaegu kõik olulisema ära. Aga tahtmatult tekkis paar küsimust juurde. Üks mõte on see, et see isa viimane elukoht. Seal võib ju keegi praegugi elada, kes teab midagi rohkemat öelda. Näiteks kirjutada sellel aadressil ja adresaadi nimi jätta kirjuatamata (muidu tuleb tagasi).
Teine küsimus on: Mida tähendab ema ei aita kindlasti? Kas ema teab, aga ei ütle?! Kui ta ikkagi su ema on, mis ta ikka teha saab, kui sa küsid. Küsida võib ikka. Teine asi on mõelda selles suunas, et kui ema teab, aga ei ütle, siis võib olla teab ikkagi veel keegi. Näiteks üks suund oleks uurida kus ja kunas isa ja ema viimati koos elasid. Äkki oli suur maja vanamutte täis, kes heameelega pajatavad kui vaid kuulajaid leiduks :D

Ühesõnaga üks suund lisaks ametlikele päringutele oleks ära kasutada ka kõikvõimalised kollased allikad, jutud kõlakad jms. Ning üritada neid siis kuidagi kontrollida.
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”