Lingil http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1225.1.199:41" onclick="window.open(this.href);return false; asub perekond Seppa. Paluksin abi saamaks aru nende isikute sugulusr kindlaks tegemisel.
Ise saan aru, et on Mardi tütar Mari Seppa (sünd. 1816 aastal), kellel on vist vallaslapsed Mart ja Juula. Ka Mardi naise ja lastega on kõik korras. Aga edasi? Kes need Madli ja Kadri sellele Marile on? Ja mida kasulikku siit veel annab aru saada?
Ette tänades,
Vallo
Paluks abi sugulussidemete paika panemisel!
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Re: Paluks abi sugulussidemete paika panemisel!
Madli ja Kadriga on natuke keerulisem lugu.
Kadri on Jaani lesk, Marri ab-väline tütar. Peab Peterburgis 72 surnud olema
Madlist ma hästi aru ei saa. Tema järel oleks justkui - Juna Mart, Trino uneheliche T.
Mis elukas see Juna on ei saa aru. Leeris on 1851 käinud ja hiljem abiellunud Fritz Baumanniga.
Jään tema osas vastuse võlgu. Küllap see Juna on mingi muu sõna ikkagi
Kadri on Jaani lesk, Marri ab-väline tütar. Peab Peterburgis 72 surnud olema
Madlist ma hästi aru ei saa. Tema järel oleks justkui - Juna Mart, Trino uneheliche T.
Mis elukas see Juna on ei saa aru. Leeris on 1851 käinud ja hiljem abiellunud Fritz Baumanniga.
Jään tema osas vastuse võlgu. Küllap see Juna on mingi muu sõna ikkagi
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Juna on talu nimi. Ehk siis tegu on Mardiga Juna talust. Kas võib siis olla, et Madli on ehk Mari õde? Mari isa on Mart ja Madli isa on Juna Mart. Miks mitte?
-
Assar
- Kontakt:
- Status: Eemal
Kui Juna on talu ja ma nüüd uuesti üle vaatasin selle teksti. Äkki siis on kirjutatud hoopiski, et:Vallokas kirjutas:Juna on talu nimi. Ehk siis tegu on Mardiga Juna talust. Kas võib siis olla, et Madli on ehk Mari õde? Mari isa on Mart ja Madli isa on Juna Mart. Miks mitte?
Juna Marts Trino uneheliche T.
Siis see ei saa olla see Mart, kes seal üleval figureerib kui sünniaegu võrrelda (Juna Mardi Trino).
aga äkki ma panin jälle puusse
Lugupidamisega:
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Assar Järvekülg
+ 372 55 32 716
Oh jah! Ei teagi. Aga tänud igatahes!