Olen otsinud 2005 aastast saadik pilti põgenikude laevast nimega Meritäht, Eesti muuseumitest, arhiividest ja Interneti kaudu aga ei ole seda leidnud kuskilt. Mina arvan et laev lahkus Haapsalust ja jõudis Dalarö rootsi kaks päeva hiljem september 25, 1944. Laeva peal olid enamasti endised politseid ja nende perekonnad ja Sole väinus paigutadi minu ema ja mind kala paddist selle lavale. Lootsin Foorumi kaudu abi selle otsimisega.
Palju tänu
Vello
Põgenikude laev Meritäht
-
Andrus A
- Status: Eemal
Tere,
Soovitan pöörduda Eesti Meremuuseumisse. Näiteks teaduri Vello Mäss poole (vello@meremuuseum.ee).
Andrus
Soovitan pöörduda Eesti Meremuuseumisse. Näiteks teaduri Vello Mäss poole (vello@meremuuseum.ee).
Andrus
-
vellotou
- Status: Eemal
Tere
Mina astun kontakti hr. Mässiga ja võib olla tema oskab aidata leida sellest laevast pilti. Sain vastuse Rootsi Eestlaste Arhiivist ja sealt teatasid et neil on palju laeva piltisi aga kahjuks neil ei ole nimesi märgitud, ja seda mina ei imesta sest mina isegi arva kirjutan midagi piltide taha.
Tänan väga
Vello
Mina astun kontakti hr. Mässiga ja võib olla tema oskab aidata leida sellest laevast pilti. Sain vastuse Rootsi Eestlaste Arhiivist ja sealt teatasid et neil on palju laeva piltisi aga kahjuks neil ei ole nimesi märgitud, ja seda mina ei imesta sest mina isegi arva kirjutan midagi piltide taha.
Tänan väga
Vello