Ka majaplaan võib olla armulaualiste nimekirjas!

Perekonna ajaloo alased küsimused ja vastused, mis ei sobi geograafiliste või olemasolevate temaatiliste foorumite alla
Vasta
Kadri102
Status: Eemal

Ka majaplaan võib olla armulaualiste nimekirjas!

Postitus Postitas Kadri102 »

Ehk siis Laatre õigeusu kiriku armulaualiste nimekiri aastast 1934-1946
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA.1941.1.50:10
Kadri
avagula

Postitus Postitas avagula »

mnjaa... ruumide nimed on VÄGA tänapäevases eesti keeles... äkki arhivaaril paberit vajaka olnud... jääb ainult loota et neil tualettpaberi puudust pole olnud ja mida veel siis lehekülgede vahelt võiks leida...
Uku.Velbri
Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.

Postitus Postitas Uku.Velbri »

Eks ta koguduse maja eskiis ole - seal kantselei ja koguduse saal jne. kõik ilusti peale joonistatud.
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.

Jah, mul jäi kahe silma vahele, et see vene kiriku raamat. Neil olid paberid kauem oma käes, enne kui arhiivi läksid.
Tegelikult on see üldse väga hea raamat, sest mul endal oli see Laatre asjade uurimisel kahe silma vahele jäänud. ;)
avagula

Hm, ma tegelen paraku just nüüd Laatre õigeusu kiriku kõrval asuva kultuurimaja rekonstrueerimisprojektiga, mis oli kunagi nimelt koguduse maja. Õnnetuseks on üsna raske nendel 2 majal ühist osa leida, kuigi üldgabariidid ja akende paigutus justkui sobiksid. Keskmine vahesein on praegu kadunud, ehkki ma arvasin, et lae kõrgendus on hilisem vaimusünnitis, laitsid kohalikud selle mõtte maha, aga praegu tundub, et mul oli siiski õigus...
Kui nüüd leiaks kedagi, kel selle maja ajaloost aimu on...
Kadri102

Postitus Postitas Kadri102 »

Otsides AISist Priipalu kohta andis otsingusõna Priipalu kõige viimase reana Laatre EAÕK koguduse materjalid, kus kirikukantselei all on kaardid ja seal kirjas, et arhiivis peab olemas olema Laatre õigeusukiriku kooli plaan e. skits sellest plaanist. Ma ei oska arvata, kas need kaks joonist omavahel seotud võiksid olla...
Kadri
Vasta

Mine “Perekonna ajalugu (üldküsimused)”