Aidake kontakti saada
Aidake kontakti saada
Olen korra analoogilist postitust juba lugenud, aga ei suutnud üles leida, seetõttu kirjutan uue teemana.
Lugesin nimelt Eesti Geneoloogia Seltsi kodulehelt, milliste suguvõsade uurimisega keegi tegeleb. Tundub, et tegelen suurel määral samade suguvõsadega kui Signe Tael. Ka võib ühist olla Virve Orava poolt uuritavatega. Sooviksin väga nimetatud isikutega kontakti leida. Saatsin meili kontaktisikule, kuid vastust ei ole. Palve: kui keegi teab-tunneb neid inimesi, aidake mul nendega kontakti saada - tujukas@hotmail.com
Lugesin nimelt Eesti Geneoloogia Seltsi kodulehelt, milliste suguvõsade uurimisega keegi tegeleb. Tundub, et tegelen suurel määral samade suguvõsadega kui Signe Tael. Ka võib ühist olla Virve Orava poolt uuritavatega. Sooviksin väga nimetatud isikutega kontakti leida. Saatsin meili kontaktisikule, kuid vastust ei ole. Palve: kui keegi teab-tunneb neid inimesi, aidake mul nendega kontakti saada - tujukas@hotmail.com
Minu vastusest ilmselt abi pole, sest ei ole nimetatud isikutega kokku puutunud, aga kohanud sarnast probleemi. Leidsin ka EGS Läänemaa osakonna lehelt inimese, kes tegeleb sama suguvõsa uurimisega, mis minagi. Oma kevadel saadetud mailile vastust ei saanud, saatsin sügisel uuesti. Ikka ei midagi. Inimesel võib ju olla mailiaadress muutunud, või on mingid muud põhjused, miks ta ei saa vastata. Saatsin siis maili Läänemaa osakonn juhatusele, palvega antud inimesega kontakti saada. Ikka ei midagi.
Saan aru, et keegi pole kohustatud teistega oma uurimust jagama ja tema jaoks võõraste inimestega suhtlema (mis siis, et esivanemad ühised), aga kas sel juhul on mõtet oma kontaktandmeid kodulehele panna?
Helistama pole hakanud ja ausalt öeldes, meeldibki mulle ise uurida, kuigi teinekord oleks ju tore kogenenumatelt juhatust saada, kui ise kusagil kahtlen või olen mõnes kohas ummikusse jooksnud.
Aga see ainuke tõrvatilk meepotis, muidu olen ikka väga meeldivat suhtumist kohanud ja uusi väga kaugeid sugulasi leidnud
.
Saan aru, et keegi pole kohustatud teistega oma uurimust jagama ja tema jaoks võõraste inimestega suhtlema (mis siis, et esivanemad ühised), aga kas sel juhul on mõtet oma kontaktandmeid kodulehele panna?
Helistama pole hakanud ja ausalt öeldes, meeldibki mulle ise uurida, kuigi teinekord oleks ju tore kogenenumatelt juhatust saada, kui ise kusagil kahtlen või olen mõnes kohas ummikusse jooksnud.
Aga see ainuke tõrvatilk meepotis, muidu olen ikka väga meeldivat suhtumist kohanud ja uusi väga kaugeid sugulasi leidnud
-
maidu.leever
- Kontakt:
- Status: Eemal
.anu.jarv kirjutas:Leidsin ka EGeS Läänemaa osakonna lehelt inimese, kes tegeleb sama suguvõsa uurimisega, mis minagi. Oma kevadel saadetud mailile vastust ei saanud, saatsin sügisel uuesti. Ikka ei midagi. Inimesel võib ju olla mailiaadress muutunud, või on mingid muud põhjused, miks ta ei saa vastata. Saatsin siis maili Läänemaa osakonn juhatusele, palvega antud inimesega kontakti saada. Ikka ei midagi.
Teie palve oli edastatud, kuid miks ta pole Teiega ühendust võtnud, ei tea.
No aga helistage siis. Ise Te ju ka kontakti ei võta, milleks viriseda!anu.jarv kirjutas: Helistama pole hakanud ....
Leidsin midagi , mis mind väga huvitab...Sooviksin ühendust saada Signe Taelaga, kes on mu abikaasa sugulane ja võib-olla ka mu enda sugulane, sest nimi Kelindeman ei ole vist väga laialt levinud. Kas on kellelgi infot suguvõsade uurijatest Kalme, Kelindeman, Kool, Mets- kui keegi ei uuri, siis pean ikka hakkama ise uurijaks. See tundub igastahes põnev... 
uus-uurija
-
kristopaul
- Status: Eemal