Kaksikute Hans ja Mart Pahla ema nimi
Kaksikute Hans ja Mart Pahla ema nimi
Tean ema ütluste järgi, et kaksikute isa nimi oli samuti Mart pahla, kahjuks ei mäleta ema oma vanavanaema, st Mardi naise nime ja sünnimeetrikas ma seda välja ei loe. Olen tänulik kui keegi teravama pilguga inimene aitab seda välja lugeda.
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,578,479,0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ra.ee/dgs/_purl.php?shc=EAA. ... ,578,479,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kaksikute Hans ja Mart Pahla ema nimi
Tere,
ema nimi on Ann.
Terv
Lea
ema nimi on Ann.
Terv
Lea
Aitüma 
Ühest teisest allikast on mul ka kahtlustega Ann, mille olin isegi küsimärgiga geni.com kandnud, aga sellest ma küll aru ei saa kust te selle minu viidatud lehelt välja lugesite.

Ühest teisest allikast on mul ka kahtlustega Ann, mille olin isegi küsimärgiga geni.com kandnud, aga sellest ma küll aru ei saa kust te selle minu viidatud lehelt välja lugesite.
-
- Asukoht: Tallinn, Nõmme. Esipõlved - Ellamaa, Vastse-Antsla, Vana-Kuuste, Restu, Juuru, Mustjõe.
- Status: Eemal
Kui tähti närida, siis emme on An
.
Issi - Lostr./vabadik Mart, Wb./abikaas An.
Hans'u vaderid: 1.Wirth/peremees Mart Pahla, 2.Kn.(echt)/sulane Tönno Tönson, 3.W./ab.naine? Marri Tönson.
Mart'i vaderid: 1.Wirth Mihkel Pahla, 2.Mihkel Raukas?, 3.Mia? Pahla.

Hans'u vaderid: 1.Wirth/peremees Mart Pahla, 2.Kn.(echt)/sulane Tönno Tönson, 3.W./ab.naine? Marri Tönson.
Tervitades,
Uku
Traaditu köne 56 48 43 78.
Traaditu köne 56 48 43 78.
Aitüma täpsustuste eest. Tähenärimise kohta niipalju, et eelistan eesnimed kanda oma sugupuusse nii nagu neid räägiti, nii et kõlbab Ann kaUku.Velbri kirjutas:Kui tähti närida, siis emme on An.