Kasutusjuhend

Korralduslikud küsimused foorumi ülesehitusest, kasutamisest jmt
Suletud
d883sa10339
Site Admin
Postitusi: 24
Liitunud: Teisipäev 19. Juuli 2005, 18:06:07
Status: Eemal

Kasutusjuhend

Postitus Postitas d883sa10339 »

Tere!

See on tasuta foorum suguvõsauurijatele. Siin võib küsida ja vastata perekonna (suguvõsa) ajaloo teemadel. Võite postitada teateid oma uuritavatest nimedest, otsimiskuulutusi, probleemidest andmete leidmisel jmt. Konkreetse piirkonnaga seotud teemasid võiks postitada vastava kihelkonna foorumisse. Ürituste teateid palume mitte postitada. Pärast postitamist saate oma teateid ka tagantjärgi muuta ning kustutada.

Palun pange pealkiri võimalikult informatiivne, et teised huvilised leiaksid selle hõlpsasti. Pealkirjas võiks olla uuritav/otsitav nimi või märksõna probleemi kohta. Tekstis soovitame nimi kirjutada nimetavas käändes, et otsimootorite kasutajad selle kergemini üles leiaksid.

Palun postitage oma küsimused maakondade ja "Eestlased välismaal" allfoorumites konkreetse teema alla ning ärge tehke uut teemat. Võite vastata kahel viisil - vajutades nupule "Postreply", millega saate alustada oma allteemat oma pealkirjaga või siis vajutada "Quote" nupule, mis jätab teie kirja sisse ka selle teate, millele soovite vastata.

Soovitame lugeda foorumit registreerununa, siis leiate kergemini uusi teateid. Postitamine on lubatud ainult registreeritud kasutajatele, lugeda saavad neid aga kõik.

Registreerides palume kasutada oma täielikku ees- ja perekonnanime kasutajanimena (eesnimi.perekonnanimi), sest nimed on suguvõsauurijatele olulised ning see võib viia uute huvitavate leidudeni.

Foorumi hooldajal on õigus teateid kustutada ilma teavitamata ning põhjendamata. Samuti võib hooldaja kustutatada kasutajaid, kui nad ei järgi foorumi eesmärki.

Head kasutamist!

Fred Puss
Foorumi hooldaja
maidu.leever
Postitusi: 676
Liitunud: Kolmapäev 20. Juuli 2005, 12:05:07
Asukoht: Pärnumaa (Läänemaa)
Kontakt:
Status: Eemal

Re: Kasutusjuhend

Postitus Postitas maidu.leever »

Probleemide korral kirjutage foorum@isik.ee
Suletud

Mine “Foorumi korraldus”